Gwyneth Paltrow «sparge» 21.150$ lunar pentru îngrijirea feţei

Ultima actualizare:

    La 43 de ani, vedeta îşi  păstrează un ten fără riduri  datorită tratamentelor zilnice
La 43 de ani, vedeta îşi păstrează un ten fără riduri datorită tratamentelor zilnice

Are în conturi 60 de milioane de dolari şi îşi permite orice extravaganţă! Actriţa Gwyneth Paltrow cheltuieşte în fiecare lună o sumă fabuloasă pentru a-şi păstra faţa meru tânără şi frumoasă.

Gwyneth Paltrow (43 de ani) nu se uită la bani când e vorba de aspectul ei fizic. Diva se jură că nu a apelat încă la operaţii estetice, însă şi-a angajat un expert în cosmetică personal, plătit cu 5.000 de dolari pe lună (circa 20.000 de lei). În fiecare zi, bărbatul îi face tratamente cu creme şi măşti cu produse naturale, dar şi măşti cu aur şi diamante. Produsele folosite pentru tratamente sunt foarte scumpe, costul lor ridicându-se la 705 dolari pe zi.

Diva şi-a angajat un expert în  cosmetică personal
Diva şi-a angajat un expert în cosmetică personal

Asta înseamnă că vedeta cheltuieşte pe lună 21.150 de dolari (circa 84.528 de lei) numai pentru îngrijirea feţei. Iar pe an, pentru ca să nu îmbătrânească, Gwyneth trebuie să scoată din buzunar peste un sfert de million de dolari (peste 999.000 de lei).

Tratamentele faciale încep imediat după ce se trezeşte de dimineaţă. Expertul o demachiază, îi aplică o cremă hidratantă urmată de prima mască. La prânz, îi face o nouă demachiere şi un masaj, după care îi aplică a doua mască. Şi după-amiaza îi mai aplică o altă mască. Seara îi face injecţii cu seruri speciale împotriva ridurilor.

Diva ţine şi un regim strict alimentar pentru ca să îşi menţină pielea sănătoasă. Nu mănâncă niciodată pâine, orez sau paste făinoase, nici lactate şi nici ouă. Ba, mai mult decât atât, a interzis şi copiilor ei, Apple (12 ani) şi Moses (9 ani), să consume aceste produse, ceea ce este foarte periculos pentru sănătatea lor.

În urmă cu două zile, diva a semnat actele de divorţ împreună cu fostul soţ, muzicianul Chris Martin (39 de ani), după 12 ani de căsnicie.

image
image
image
image
image
image
banner catalin botezatu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 07 FotoJet 2 7 webp
cub oana roman marius elisei png
cub bianca dragusanu gabi badalau png
brenciu jpg
Imagine WhatsApp 2023 03 26 la 11 11 47 jpg