Harrison Ford, rănit grav pe platourile de filmare. A fost transportat de urgenţă la spital

Ultima actualizare:

    Harrison Ford (Fotografii: Guliver/splashnews)
Harrison Ford (Fotografii: Guliver/splashnews)

Harrison Ford, aflat la Londra pentru filmările celei de-a şaptea serii din franciza "Războiul stelelor", a fost rănit, joi, la gleznă şi transportat la spitalul John Radcliffe din Oxford, potrivit Mediafax.

Conform poliţiei din Thames Valley, forţele de poliţie au intervenit atunci când "un bărbat în vârstă de 71 de ani a fost transportat cu avionul la spital, prezentând răni care nu puneau viaţa în pericol, iar leziunea pare să fi fost provocată de uşa unui garaj".

Actorul Harrison Ford a fost distribuit în rolul lui Han Solo în "Războiul stelelor VII", continuarea mult aşteptată a francizei regizată de J.J. Abrams şi care va fi lansată pe 18 decembrie 2015.

Acţiunea filmului are loc la 30 de ani după "Întoarcerea lui Jedi: Ediţie specială" (1983), însă scenariul a fost păstrat secret. Harrison Ford se află în fruntea distribuţiei, alături de Carrie Fisher, Mark Hamill, Andy Serkis şi Oscar Isaac.

Distribuţia este completată de actorul suedez Max Von Sydow, actorul Adam Driver (starul din serialul "Girls/ Fetele"), Domhnall Gleeson şi actorii debutanţi John Boyega şi Daisy Ridley.

Studiourile Disney au achiziţionat Lucasfilm, compania care produce seria "Star Wars", deţinută iniţial de George Lucas, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari, în 2012 şi au anunţat că vor lansa trei filme noi din această serie, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei.

Cel de-al şaptelea film din franciza "Războiul stelelor/ Star Wars" va fi lansat în cinematografe pe 18 decembrie 2015, iar studiourile Disney intenţionează să realizeze, în paralel cu cele trei lungmetraje din serie, producţii spin-off, cu o poveste independentă.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, şi "Imigranţii/ Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer.

«Războiul stelelor», succes de 4,4 miliarde de dolari

Franciza „Star Wars”, creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari pe plan mondial. Primul film a fost lansat pe marile ecrane în anul 1977. Filmele din seria „Războiul stelelor” sunt „O nouă speranță” (1997), „Imperiul contraatacă” (1980), „Întoarcerea lui Jedi” (1983), „Amenințarea fantomei” (1999), „Atacul clonelor” (2002) şi „Răzbunarea Sith” (2005). Franciza a primit 6 premii şi 4 nominalizări Oscar, un premiu şi 3 nominalizări Globul de Aur, 2 premii şi 4 nominalizări BAFTA.

image
image
image
image
image
image
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net