Îi mai recunoşti? Au jucat în "Singur acasă"

Ultima actualizare:

    Macaulay Culkin, la 35 de ani
Macaulay Culkin, la 35 de ani

Cea mai frumoasă comedie de Crăciun! Cu această etichetă a rămas în istorie filmul ”Singur acasă”, care împlineşte 25 de ani la 16 noiembrie. Însă actorii care l-au făcut celebru au ajuns de nerecunoscut.

„Singur acasă” încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada sărbătorilor de iarnă, la un sfert de secol de la lansare. Chiar dacă a fost văzut de nenumărate ori! Aventurile simpaticului Kevin, interpretat magistral de Macaulay Culkin, fac deja parte integrantă din magia Crăciunului. Filmul care a avut un buget de 18 milioan de dolari a adus încasări record de 476,7 milioane de dolari.

În rolul lui Kevin  McCallister
În rolul lui Kevin McCallister

 La lansare, nimeni nu se aştepta că va avea aşa un imens succes. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe Culkin şi a scris povestea special pentru el. După cum toată lumea ştie, gloria obţinută nu i-a fost de folos micuţului când s-a făcut mare. Macaulay Culkin (35 de ani) are în prezent o avere de numai 15 milioane de dolari din cauză că a luat-o razna cu abuzul de droguri. Filmul a intrat în Cartea Recordurilor pentru că a rezistat în topuri 12 săptămâni la rând şi a avut cele mai mari încasări din lume în 1990. De aceea au fost realizate alte 4 filme cu aceeaşi temă: “Singur acasă 2: Lost in New York” (1992), Singur acasă 3” (1997), “Singur acasă 4” (2002). 

Trei dintre actorii din film, Kieran Culkin, fratele mai mic al lui Kevin şi în film, Daniel Stern, care l-a jucat pe banditul Marv, şi Devin Ratray, durduliul frate mai mare şi nesuferit Buzz, arată astăzi complet de nerecunoscut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (11) jpg
cary grant jpeg
1 florin piersic png png
FotoJet (4) jpg
oana roman judecatoare jpg
andreea marin mama colaj instagram jpg
iulia vantur colaj instagram jpg
Designerul vestimentar face parte din delegația Top Line România, alături de Diana Baicu, Daiana Anghel și Marisa Paloma
image
actualitate.net
image
actualitate.net