Imaginea compromițătoare pe care Nicole Kidman o vrea ștearsă: «Este devastată și rușinată!»

simeon stalpnicul png
Nicole Kidmanfoto: arhiva personală

Nicole Kidman este una dintre aparițiile mai rezervate de pe covorul roșu. De fiecare dată uimește printr-o eleganță lipsită de vulgaritate, păstrând o notă decentă în toate ținutele ei.

Fiind o fire conservatoare, Nicole a fost „mortificată” să vadă că o fotografie compromițătoare cu ea a ajuns în atenția publică.

Este vorba despre imaginea folosită pentru coperta revistei LOVE. Nicole Kidman apare într-un costum de baie roșu, întreg, purtând o pălărie de cowboy. Un detaliu, însă, strică fotografia, în opinia vedetei. Aceasta a fost de-a dreptul „rușinată” de faptul că îi ies foarte tare în evidență sânii, mai exact sfârcurile.

simeon stalpnicul png
Nicole Kidman a pozat provocator pentru revista LOVEfoto: LOVE Magazine

„Nicole a fost devastată când a văzut pozele, și destul de rușinată. Este destul de conservativă în sinea ei... și pur și simplu nu a crezut că pozele vor fi atât de riscante pe cât s-au dovedit a fi”, a declarat o sursă din apropierea actriței, potrivit dailymail.co.uk. S-ar părea că Nicole a declarat că este nepotrivit pentru o mamă de 50 de ani să pozeze într-o ținută atât de revelatoare.

„M-am gândit la ședința aceasta foto după aceea. Era ceva de genul «Ce fac? Mi-am pierdut mințile! Cum sunt pozele? Arată nebunește?»”, a relatat actrița.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Vladimir Putin FOTO Profimedia
Retezat  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (3) JPG
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg