În ce hal a ajuns să arate Lara Flynn Boyle! E complet desfigurată

Ultima actualizare:

  Aşa arăta Donna din Twin Peaks
Aşa arăta Donna din Twin Peaks

Chiar s-a urâţit de tot! Operaţiile estetice au transformat-o într-un monstru pe Lara Flynn Boyle. La 47 de ani, actriţa este complet de nerecunoscut.

Lara Flynn Boyle arată absolut înforător. Actriţa a ajuns piele şi os, doar burta i-a rămas proeminentă, şi faţa i s-a schimonosit, fiind dominată doar de botul de raţă care i-a apărut din cauza excesului de botox.


  A ajuns piele şi osFoto: Hepta
A ajuns piele şi osFoto: Hepta

Ea a şocat în weekend trecătorii care au întâlnit-o în timp ce îşi plimba câinele în Beverly Hills. Blugii îi atârnau pe fund, era palidă şi buhăită şi fuma nervoasă. La cât de rău arată, te gândeşti că nici nu mai are mult de trăit. Îmbrăcată aşa de urât, cum era duminică, nici nu ai zice că a fost vreodată o divă care strălucea la toate apariţiile sale pe covorul roşu.

Cunoscută mai ales pentru rolul Donnei Hayward din “Twin Peaks”, Lara Flynn Boyle nu mai seamănă absolut deloc cu bruneta cu chip angelic din serial de care s-au îndrăgosit bărbaţii din întreaga lume. Disperată să rămână tineră, ea şi-a făcut în neştire operaţii estetice. Aşa a ajuns dependentă de bisturiu. Experţii cred că şi-a făcut operaţii estetice la nas, gură şi frunte, liftinguri faciale şi injecţii cu acid hialuronic. Numai pentru injecţiile cu botox a cheltuit peste 12.000 de dolari. Gurile rele spun că a plătit peste 100.000 de dolari pentru operaţiile estetice care au desfigurat-o. La averea ei de 10 milioane de dolari, ar fi putut să găsească alte mijloace mai bune de îngrijire.


  Sudează ţigările
Sudează ţigările

Lara Flynn Boyle a debutat la vârsta de 16 ani în filmul “Chiulangiul”. A devenit însă cunoscută pentru rolul Donnei Hayward din serialul “Twin Peaks”. A fost căsătorită între 1996 şi 1998 cu John Patrick Dee III. Din 2006 este măritată cu Donald Ray Thomas II.

image
image
image
image
image
image
image png
366490016 18376719346054488 1825849702948085054 n crop 1693804917 jpg
Charlie Munger jpg
image png
Adrian Păduraru şi Teodora Mareş s au iubit în film, dar s au evitat, în pauzele de filmare jpeg
phoebe price lnejerie intima profimedia (1) jpg
image png
culita sterp webp