În sfârşit! Mariah Carey începe divorţul

image
Mariah Carey şi Nick cannon şi-au oficializat despărţirea anul trecut în augustFoto: Guliver Getty Images

La mai multe luni după ce s-au despărţit, cântăreaţa Mariah Carey (45 de ani) şi Nick Cannon (34 de ani) au demarat procedura de divorţ, potrivit TMZ. Rapperul a fost cel care a depus cererea de divorţ.

În luna august, după mai multe săptămâni de zvonuri, Nick Cannon a oficializat ruptura de mama copiilor săi, gemenii Maroccan şi Monroe, în vârstă de 3 ani, Mariah Carey. Chiar dacă cei doi şi-au petrecut împreună sărbătorile de Crăciun, iată că divorţul lor merge mai departe. Site-ul TMZ a dezvăluit astăzi că el a fost cel care a depus recent cererea de divorţ la tribunal. În timp ce Mariah nu s-a jenat să facă publice problemele pe care le are în cuplu, Cannon a şters orice urmă a ei de pe trupul său. El şi-a modificat tatuajul pe care îl avea pe corp în onoarea celebrei cântăreţe.

Mariah Carey a dat lovitura în carieră

Viitorul sună bine pentru cântăreaţa Mariah Carey ! Cântăreaţa americană a primit oferta de a se produce pe faimoasa scenă a cazinoului Caesars Palace din Las Vegas, timp de doi ani, pentru uriaşa sumă de 30 de milioane de dolari (114 milioane de lei). Mai precis, Mariah va încasa 475.000 de dolari (circa 1,81 milioane de lei) pe show, ca s-o înlocuiască pe vedeta canadiană, Céline Dion (46 de ani), care face o pauză în carieră ca să-l îngrijească pe soţul ei, René Angelil (72 de ani), bolnav de cancer. Chiar dacă are o avere de 520 de milioane de dolari, Mariah Carey e avidă să câştige câţi mai mulţi bani. În plus, ea va avea ocazia în Las Vegas să-şi recâştige fanii, după ce s-a făcut de râs în miniturneul din Asia, anul trecut. În schimb, Céline, care are o avere de 630 de milioane de dolari, a anunţat că renunţă la scenă până în luna mai. Ea îşi reînnoise contractual de a cânta în Las Vegas până în 2019, plătită cu 476.000 dolari (circa 1,80 milioane de lei) pe show, dar nu-l mai poate respecta din cauză că soţul său trece prin mari suferinţe după ce i s-a pus o proteză de limbă din cauza cancerului. 

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
bohdan krotevici
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg