În sfârșit s-a aflat de ce a murit Prince!

Ultima actualizare:

    Prince a fost găsit mort la reședința sa din Paisley ParkFoto: Getty
Prince a fost găsit mort la reședința sa din Paisley ParkFoto: Getty

Prince a fost găsit mort acum mai bine de o lună, mai precis, în 21 aprilie, la reședința sa din Minnesota. Paramedicii au fost chemați la ora 9:43, ora locală, iar de atunci, pe tot mapamondul s-au vehiculat diferite ipoteze cu privire la cauza decesului. S-a trecut de la consum de droguri, la o gripă agravată, la SIDA sau boli vechi și neștiute de nimeni.

Joi, 2 iunie, la mai mult de o lună de la moartea artistului, a fost dată publicității cauza decesului: supradoză de opioide, o grupă de substanțe înrudite cu morfina, notează Mirror. Opioidele interferează cu sistemul respirator și duce la oprirea respirației.

Megastarul a fost incinerat la doar câteva zile de când și-a dat obștescul sfârșit. Cauza dispariției sale dintre cei vii a fost dezvăluită de un oficial al poliției, sub protecția anonimatului. Anchetatorii încă investighează dacă supradoza a fost luată intenționat sau a fost urmare a prescripției mdicale. Dr. Michael Todd Schulenberg este sub cercetări după ce s-a dezvăluit că acesta l-a tratat pe Prince din 7 aprilie în 20 aprilie.

Oficial, nimic nu a fost confirmat, dar ipoteza înaintată de anonim stă destul de bine în picioare, având în vedere că Prince lua și Percocet pentru a se lupta cu durerile cronice. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net