În tinereţe, Stallone şi-a vândut câinele să-şi ia de mâncare, iar azi e milionar

Ultima actualizare:

    Are astăzi în  conturi 400  de milioane  de dolariFoto: Guliver/ Splashnews/ Getty Images
Are astăzi în conturi 400 de milioane de dolariFoto: Guliver/ Splashnews/ Getty Images

Nu a cunoscut gloria de la început! Înainte de lansarea filmului “Rocky”, Sylvester Stallone a trăit în mizerie împreună cu câinele lui, Butkus. Atât de flămând era, încât a trebuit să-l vândă pe căţel pentru mâncare.

Actorul Sylvester Stallone (70 de ani) încă duce dorul lui Butkus, câinele său din rasa Bullmastiff, spunând că lui îi datorează succesul în carieră. Starul şi-a reamintit recent de căţel şi a dezvăluit totul despre prietenia lor, care a început în anul 1971. “La vremea aceea era doar un căţeluş. Amândoi eram slăbănogi, mereu înfometaţi, şi ne duceam viaţa într-un adăpost de noapte din subsolul unei staţii de metrou din New York. Aveam doar două perechi de pantaloni şi pantofii găuriţi”, a mărturisit actorul.

Până la acea dată, Stallone reuşise să joace doar în filme porno, cum ar fi “The Party At Kitty and Stud’s”, lansat în 1970. Când lucrurile s-au înrăutăţit, în 1974, şi nu a mai putut să rabde foamea, a trebuit să-l vândă pe iubitul său Butkus în faţa unui supermarket. 40 de dolari i-a oferit cumpărătorul, bani cu care s-a dus glonţ în magazin, ca să-şi ia de mâncare. Era flămând de nu se mai ţinea pe picioare.

L-a vândut pe Butkus cu 40 de dolari
L-a vândut pe Butkus cu 40 de dolari

Îl salvează filmul “Rocky”, al cărui scenariu îl scrie inspirat de căţelul pe care tocmai îl vânduse. Pelicula se bucură de un succes imens, doi ani mai târziu. Ar fi putut obţine 300.000 de dolari pentru scenariu, dacă ar fi acceptat să nu joace el rolul principal. Cum s-a încăpăţânat să fie protagonistul filmului, a câştigat doar 20.000 de dolari pentru scenariu, plus 340 de dolari pe săptămână pentru interpretare. Cum s-a văzut cu primii bani, a alergat să-l răscumpere pe căţel. Văzându-l disperat să-l ia înapoi, noul stăpân nu i l-a dat până ce nu i-a plătit 15.000 de dolari pentru Butkus. Nu a ezitat să-i plătească toată suma, fiindcă “dulăul merita fiecare cent”, îşi aminteşte actorul.

Butkus a murit în urma unui atac de cord în 1981, dar Stallone nu l-a uitat nici până acum. Îl păstrează pentru totdeauna pe ecranul computerului. Astăzi, Sylvester Stallone este un actor binecunoscut mai ales pentru roluri în filme de acţiune precum cele din seriile “Rocky” şi “Rambo” şi are o avere de 400 de milioane de dolari. Din 1997, este căsătorit cu fotomodel, Jennifer Flavin (48 de ani), care i-a dăruit trei fete: Sophia, de 20 ani, Sistine, de 18 ani, şi Scarlet, de 15 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
concert gif
image
image
image
image
image
image
Foto colaj insta jpg
Eminem   muzician Vârstă: 48 de ani Avere: 210 mil  $ jpeg
diana sucu facebook jpg
Banner Ilona Brezoianu
jennifer lopez profimedia jpg
Adrian Enache face echipă bună pe scenă cu fiica lui, Diana Enache
Concert Coldplay Bucuresti foto Denis Grigorescu jpeg
mircea badea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net