Incredibil! Eroul din «Războiul stelelor» fumează chiştoace din gunoaie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce apucături de boschetar! Actorul american Mark Hamill, care s-a lansat datorită rolului lui Luke Skywalker din seria "Războiul stelelor", a fost surprins scotocind în gunoaie după un chiştoc de ţigară.

Incredibil, dar adevărat! Ieri juca în "Războiul stelelor", una din seriile de filme cu cele mai mari încasări din istorie, astăzi se comportă ca un cerşetor.

Savurează chiştocul în maşină

simeon stalpnicul png

Paparazzii l-au surprins recent pe Hamill în timp ce cotrobăia într-un tomberon din care a scos un chiştoc de ţigară, potrivit "The Sun". S-a îndreptat apoi, târşindu-şi picioarele, spre automobilul său BMW, de culoare albastră, unde a aprins chiştocul şi l-a fumat cu patimă până la cotor, imaginându-şi că nu-l vede nimeni.A pornit apoi maşina şi s-a dus să cumpere hamburgeri şi cartofi prăjiţi în Malibu, California.

Hamill trăieşte retras în vila sa din Malibu Hills împreună cu soţia, Marilou York, asistent stomatolog, cu care are trei copii, Nathan (34 de ani), Griffin (30 de ani) şi Chelsea (25 de ani). La averea lui de 353 milioane dolari, este de neînţeles de ce nu-şi cumpără ţigări.

A câştigat 124 milioane $ într-un an

Mark Hamill a câştigat 124 milioane de dolari între aprilie 2012-aprilie 2013, potrivit "People With Money", din plasamente bursiere, investiţii în domeniul imobiliar, afaceri în industria modei şi cosmetice. Deţine mai multe restaurante şi este patronul unui club de fotbal.

1996- În rolul lui Luke Skywalker

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net