Între pozele astea a trecut o zi, nu un an

Ultima actualizare:

    29 februarie. La gală a uimit pe  toată lumea într-o  rochie Ralph Lauren  şi bijuterii de  150.000 de dolari
29 februarie. La gală a uimit pe toată lumea într-o rochie Ralph Lauren şi bijuterii de 150.000 de dolari

Ce schimbare spectaculoasă! Kate Winslet a fost surprinsă pe stradă în New York la numai o zi de la gala Oscar. Arăta obosită şi veştejită, imagine incomparabilă cu apariţia sa strălucitoare de pe covorul roşu.

Actriţa Kate Winslet (40 de ani) s-a întors pe platoul de filmare la numai o zi de la gala premiilor Oscar, care a avut loc duminică noaptea la Dolby Theatre din Los Angeles. Ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta spre locul în care se turnează noua peliculă în care a fost distribuită, ”Collateral Beauty”. Era palidă, fără machiaj, şi părea îmbătrânită faţă de cât de bine a arătat la gală. De vină au fost petrecerile de după marele eveniment, fiindcă a ţinut să nu rateze nici una. Pe stradă, în New York, purta blugi skinny, bluză, sacou şi cizme scurte de culoare neagră.

La Oscar, vedeta britanică a strălucit la propriu într-o rochie de mătase neagră semnată Ralph Lauren. Bijuteriile pe care le-a purtat, brăţara Luminance, cerceii Luminance şi inelul Pară celestă, din aur alb şi încrustate cu diamante de 100 de carate, din colecţia celebrului bijutier indian Nirav Modi, în valoare de 150.000 de dolari, îi dădeau sclipiri de vis. În schimb, pe stradă, vedeta, care are o avere de 45 de milioane de dolari, arăta ca o femeie oarecare. Kate este căsătorită cu Ned Rocknroll şi are trei copii, Mia, de 15 ani, Joe, de 12 ani şi Bear, de 2 ani.

1 martie. Pe stradă  arată ca o  femeie oarecare
1 martie. Pe stradă arată ca o femeie oarecare

Toată lumea şi-o aminteşte din «Titanic»

Kate Winslet a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul “Titanic”, împreună cu actorul Leonardo DiCaprio (41 de ani), lansat în 1997. La acea vreme, ea avea 21 de ani, iar el 22 de ani. Au rămas prieteni, de atunci, însă el se păstrează mai bine decât ea. Deşi este cu un an mai mică decât Leo, Kate a început să se rideze şi se luptă din greu să-şi ţină în frâu tendinţa de îngrăşare. În schimb, actorul arată aproape neschimbat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net