Își permite orice extravaganță! Kylie Jenner zboară cu avion de 72 milioane $

Ultima actualizare:

    Şi-a vopsit avionul în roz
Şi-a vopsit avionul în roz

Îşi permite orice nebunie! Kylie Jenner şi-a cumpărat un avion privat de 72,8 milioane $. Vedeta americană şi-a comandat aparatul de zbor după gustul ei.

Chiar dacă a pierdut titlul de ”cea mai tânără miliardară din lume”, Kylie Jenner a dat lovitura cu compania ei Kylie Cosmetics, din care mai deţine 51%, după ce a vândut restul acţiunilor gigantului Coty cu o sumă uriaşă.

La vârsta de numai 23 de ani, ea are o avere de 700 de milioane de dolari şi îşi permite orice extravaganţă. Tânăra magnată a cumpărat aparatul de zbor Global Express înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19. L-a folosit în august cu ocazia aniversării zilei sale de naştere. L-a comandat cu decoraţiuni roz, pentru că este culoarea ei preferată, folosită şi în afacerea cu produse cosmetice. Cabina avionului are dimensiunile de 2,4 metri, lăţime, şi 18 metri lungime, 28 de ferestre şi ornamente roz pentru a-i da o formă aparte.

Avionul oferă tot confortul
Avionul oferă tot confortul

Avionul are o cameră pentru distracţii, o cameră pentru odihnă, două băi, zonă pentru echipaj, debara, o sală şi o încăpere mare pentru bagaje. Avionul nu a fost folosit numai pentru aniversarea lui Kylie. În februarie, când fiica ei, Stormi Webster, a împlinit doi ani, ea a dus-o la Disney cu aparatul de zbor. Cele două au fost însoţite de fostul iubit al afaceristei, Travis Scott (28 de ani), tatăl micuţei.

Îi plimbă pe fiica sa, Stormi, şi pe iubitul Tyga cu aparatul de zbor
Îi plimbă pe fiica sa, Stormi, şi pe iubitul Tyga cu aparatul de zbor

Kylie o răsfaţă pe fata sa cu cele mai scumpe lucruri. Micuţa Stormy a fost dotată de mama sa cu un ghiozdan Hermes de culoare roz, care a costat 12.000 de dolari, deşi face cursurile de grădiniţă de la distanţă. Mama celebră şi bogată a vrut ca fetiţa să simtă emoţia începerii grădiniţei, chiar dacă va sta acasă.

image
image
image
image
image
image
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
image
actualitate.net
image
actualitate.net