Italianca Monica Bellucci a ales ţara în care vrea să trăiască

Ultima actualizare:

    Monica Bellucci iubeşte foarte mult ParisulFoto: Hepta
Monica Bellucci iubeşte foarte mult ParisulFoto: Hepta

După ce a colindat lumea împreună cu fiicele ei, actriţa Monica Bellucci a decis să se stabilească în Franţa. Ea a dezvăluit recent hotărârea pe care a luat-o într-un interviu pe care l-a acordat la postul de radio Europe 1.

Divorţată anul trecut de actorul francez Vincent Cassel, după o relaţie de 18 ani, Monica Bellucci îşi urmează cu brio cariera în cinema. La vârsta de 50 de ani, ea va interpreta rolul de “fată Bond” în noul film cu agentul 007.  Pentru a savura succesul în deplină linilşte, Monica a decis să se instaleze în Franţa. “Am un taaşament foarte puternic pentru Franţa. Este o ţară pe care o iubesc enorm, Parisul face parte din povestea mea. În acest moment al vieţii mele, am decis să vin ca să trăiesc în Franţa”, a mărturisit ea la Europe 1. Actriţa a explicat că a luat această hotărâre pentru binele fetelor ei, Deva, de 10 ani, şi Léonie, de 4 ani. “Am trăit până acum în Italia, Franţa, Anglia… Copiii mei au călătorit mult. Acum trebuie să ne instalăm undeva de tot. Sunt italiancă şi pentru noi, italienii, copiii sunt totul”, a adăugat ea.

Mai are multă pasiune de oferit

La un an după ce a anunţat că se desparte de actorul francez Vincent Cassel, vedeta italiană Monica Bellucci, a povestit despre momentele grele prin care a trecut după divorţ. Actriţa Monica Bellucci (50 de ani) şi Vincent Cassel (48 de ani) s-au despărţit în august 2013, după 18 ani de relaţie. Ea a vorbit pentru prima oară despre suferinţele prin care a trecut la acea vreme în paginile revistei “Paris Match”. “În prezent mă simt plină de dorinţă, animată de o energie nouă, mai am multă pasiune de oferit”, a spus diva, adăugând: “Când Vincent şi eu am decis să divorţăm, am fost foarte tulburată. Trebuie să ai curaj să treci peste un aşa obstacol. Implică o totală redescoperire de sine”.  Din fericire, cei doi au rămas încă apropiaţi, iar acest lucru a făcut-o să învingă marea durere a despărţirii. “Dragostea, mai ales când sunt copii la mijloc, rămâne. Am făcut greşeli adesea din pasiune, însă toate experienţele m-au îmbogăţit. Dragostea şi dorinţa au fost motorul şi firul roşu în întreaga mea viaţă". Actriţa a dezvăluit pentru prima oară şi motivele pentru care a ajuns să divorţeze: “Nu trebuie să dai vina sistematic pe celălalt pentru proprii demoni. Într-un cuplu, trebuie să fie mereu doi pentru a dansa tango. Ca să funcţioneze un cuplu, nu trebuie să pui piedici libertăţii celuilalt. În dragoste, ca şi în prietenie, dezechilibrul apare când numai unul din doi e generos. Altfel relaţia se rupe”. Cu o avere de 45 de milioane de dolari, Monica Bellucci a jucat în 60 de filme, între care se numără şi ”Patimile lui Hristos”. 

image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
image png
image png
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
banner Ozana Barabancea png
image png
banner catalin bordea png