Iubirile carnale ale lui Frank Sinatra: a făcut sex de la 13 ani

Ultima actualizare:
Lauren Becall a fost una dintre amantele lui Sinatra
Lauren Becall a fost una dintre amantele lui Sinatra

Atunci când Frank Sinatra a văzut pentru prima oară filmul „The Postman Always Rings Twice”, a pus imediat ochii pe actrița voluptoasă Lana Turner. Îmbrăcată provocator și cu un trup de felină, ea l-a cucerit pe celebrul artist, care putea să aibă orice femeie își dorea. Era anul 1946, iar Frank Sinatra se mutase în Los Angeles cu soția lui, Nancy, și cei doi copiii ai lor.

Succesul de care s-a bucurat artistul i-a adus în palmares și câteva apariții în filmele de la Hollywood. Era un obișnuit al industriei cinematografice și cunoștea multe actrițe. De când a pus ochii pe Lana Turner, și-a spus că trebuie să fie a lui, iar în doar câteva minute a făcut rost de numărul ei de telefon, cu ajutorul unui prieten comun.

La vremea aceea, Lana se bucura de un succes răsunător la Hollywood. Jucase deja în 20 de producții, era foarte bogată și disponibilă, rămând singură după ce a avut parte de două căsnicii eșuate. Avea mereu parte de declarații de iubire și de pretendenți. Sinatra a povestit ulterior despre ea că nu a mai cunoscut nicio femeie atât de pasională și de „carnală” precum Lana Turner, potrivit cotidianului britanic The Daily Mail.

A vrut să divorțeze pentru Lana Turner

Lana Turner nu era interesată să vorbească despre familia lui Sinatra sau să poarte discuții despre filmele în care a apărut ea. Tot ce voia era să facă sex cu el cât mai des. Frank Sinatra era absolut fascinat de ea. Nu mai cunoscuse până atunci o femeie atât de sigură pe sexualitatea ei. Actriței nu îi păsa dacă bărbații o vedeau doar ca pe un obiect sexual. De fapt, chiar încuraja această gândire. Pentru un bărbat ca Sinatra, care era obișnuit să „vâneze”, nu să fi e „pradă”, era o întorsătură de situație absolut inedită.

Frank Sinatra era un magnet de femei. Avea succes încă de mic, începându-și viața sexuală la vârsta de 13 ani. Talentul și carisma lui le-au atras pe cele mai frumoase „zeițe” ale secolului 20. Printre iubirile lui carnale se numără și Marilyn Monroe, Lauren Bacall, Ava Gardner, Jackie O și Mia Farrow.

Sinatra era genul de bărbat care nu putea rezista în fața unei femei frumoase, iar Lana Turner îi pusese capac. A fost atât de îndrăgostit de ea încât, în doar două săptămâni de relație, Sinatra i-a spus soției lui că vrea să divorțeze.

Nancy nici nu a vrut să audă. Nu voia să-și abandoneze viața ei confortabilă doar pentru câteva aventuri trecătoare ale soțului ei. Ea l-a contactat pe publicistul lui Sinatra pentru a-i cere ajutor. Acesta din urmă a sunat-o pe Lana Turner și i-a spus să încheie această aventură cât mai repede, deoarece va avea de suferit. Actrița i-a râs în față, amintindu-i că tocmai imaginea de „fată rea” a fost cea care propulsat-o pe culmile celebrității. Într-adevăr, nimeni nu ar fi fost șocat de aventura ei cu Sinatra, Lana având o reputație de femeie care schimbă bărbații ca pe șosete.

A umilit-o pe Lauren Bacall

Marilyn a murit în 1962
Marilyn a murit în 1962

Frank Sinatra a mers mai departe și a făcut public anunțul divorțului. Nu era pentru prima oară când Nancy l-a dat afară din casă. I-a aruncat lucrurile în stradă și i-a spus că nu va divorța de el niciodată. Sinatra s-a mutat ulterior cu Lana.  Cu toate acestea, actrița a încercat să nege aventura cu Sinatra, susținând că nu e îndrăgostită de el și că nici el nu o iubește. „N-am spart casa nimănui”, spunea Lana Turner la vremea aceea. Ceea ce nu zicea însă era că, în timp ce se iubea cu Sinatra, avea o altă aventură cu starul de la Hollywood Tyrone Power.  De asemenea, erau zvonuri că Sinatra a început să se vadă cu actriță pe nume Marilyn Maxwell. Relația lor începuse să scârție, iar într-un final, Frank Sinatra a părăsit-o, după o ceartă puternică. Lana era însă sigură că se va întoarce la ea.  Cu toate acestea, actrița nu știa că Sinatra era hotărât și a aflat că a părăsit-o definitiv din presa locală. Artistul se întorsese deja acasă la soția lui. În mod ironic, Lana s-a confesat prietenei ei, Ava Gardner, care mai târziu avea să devină una dintre aventurile lui Sinatra. Dar umilința suferită de Lana Turner nici nu se compară cu experiența prin care avea să treacă Lauren Bacall, zece ani mai târziu.

În 1957, după ce soțul ei Humphrey Bogard a murit de cancer, Lauren a apelat la bunul ei prieten, Frank, dar relația lor avea să evolueze într-o aventură. Se îndrăgostise atât de tare de el, încât se gândea la mariaj. S-au logodit, dar departe de ochii presei.  Cu toate acestea, tabloidele au aflat destul de repede, dar Sinatra avea să se răzgândească la fel de rapid. Artistul a umilit-o pe actriță și a mai dat niciun semn câteva săptămâni. Apoi, s-au văzut la o petrecere, dar Frank Sinatra a ignorat-o complet, ca și cum n-ar fi existat.

A fost dat afară de la înmormântarea lui Marilyn Monroe


    Marilyn a murit în 1962Foto: AP
Marilyn a murit în 1962Foto: AP

Sinatra a trecut repede și peste această relație și a început o nouă aventură cu Marilyn Monroe, care avea să dureze până la moartea acesteia. Nimeni nu știe dacă a cerut-o vreodată în căsătorie, dar prietenii lui spuneau că voia să oficializeze relația cu actrița. Din păcate, Marilyn a fost găsită moartă pe 5 august 1962. Frank Sinatra a fost în stare de șoc mult timp. A fost la înmormântarea ei, însă fostul soț al lui Marilyn, Joe DiMaggio, nu a vrut să-l vadă acolo și a pus să fie dat afară, iar din respect pentru actriță, Frank Sinatra a plecat fără să facă scandal.

image
image
image
image
image
image
AdelaPopescu ElenaCarstea jpg
Sofia Vicoveanca Mediafax Foto Silviu Matei jpeg
cub monica anghel png
cub randi png
cub andreea antonescu animat gif
cub carmen tănase png