Ivanka Trump, chemată în faţa judecătorilor. De ce e acuzată firma sa

Ultima actualizare:

    Ivanka Trump nu a vrut să se prezinte la procesfoto: Getty Images
Ivanka Trump nu a vrut să se prezinte la procesfoto: Getty Images

Ivanka Trump trebuie să depună mărturie într-un proces în care compania sa este acuzată că a copiat un model de încălţăminte creat de producătorul italian de încălţăminte Aquazzura.

Judecătoarea  Katherine Forrest din New York a respins cererea Ivankăi Trump de a fi scutită de la înfăţişare în acest caz, după ce ea a invocat că este ocupată cu responsabilităţile pe care le are la Casa Albă.

Curtea a limitat la două ore timpul pentru mărturii, iar acestea trebuie făcute la Washington, până în luna octombrie a acestui an, scrie news.ro, care citează AFP.

Aquazzura spune că Ivanka ”a copiat aproape fiecare detaliu”

Brandul de lux Aquazzura a depus anul trecut plângere împotriva lui Trump şi a fabricantului ei, Marc Fisher Footwear, pentru încălcarea drepturilor de autor, concurenţă neloială şi practici de comerţ necinstit.

Compania spune că Ivanka Trump ”a copiat aproape fiecare detaliu” a tipului de încălţăminte ”Wild Thing Shoe”, de la formă şi tocuri la franjurii care acoperă degetele.

Modelul ”Wild Thing” al Aquazzura se vinde cu 785 $


    ”Wild Thing Shoe”, Aquazzura
”Wild Thing Shoe”, Aquazzura

Modelul ”Wild Thing” al Aquazzura a fost un succes imens în America, în rândul vedetelor. O pereche de astfel de încălţări este vândută cu 785 de dolari. Modelul lansat de Ivanka Trump, numit ”Hettie”, despre care brandul italian spune că a fost copiat, costă 145 de dolari.

image
image
image
image
image
image
Connect-R este primul artist de la noi care le oferă fanilor săi ocazia de a se parteneria cu el
nunta smiley si gina pistol jpg
Andreea Mantea David
9 acasa 7  1col cezara dafinescu jpeg
eva longoria facebook jpg
smiley gina pistol nunta 1 jpg