Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani! Cum îşi menţine silueta


    Jane nu a făcut operaţii esteticeFoto: GuliverGetty Images
Jane nu a făcut operaţii esteticeFoto: GuliverGetty Images

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, nu îţi vine să crezi că peste numai doi ani va deveni septuagenară! Vedeta îşi menţine o siluetă de adolescentă.

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, dar se plânge că nu oricine se încumetă să îmbrace actrițe de vârsta ei. “Eu nu am plătit niciodată un designer ca să port ceva. Însă azi nu orice designer se încumetă să îmbrace pe cineva care are vârsta mea”, a spus actriţa pentru ziarul “The Guardian”.


    Foto: arhivă personală
Foto: arhivă personală

Fosta fată James Bond spune că nu se teme că nu e la modă când îşi îmbracă din nou vechile sale haine. Pentru ea nu contează decât să-i vină bine. Seymour mai spune că obişnuieşte să-şi împartă hainele cu Donatella Versace, patroana celebrei case de mode italiene Versace, fiindcă au aceleaşi mărimi.

Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea

Ce bine arată Dr. Quinn la 67 de ani! Ce bine arată Dr. Quinn la 67 de ani!

Îşi menţine silueta cu exerciţii fizice


    Foto: arhivă personală
Foto: arhivă personală

Actriţa a mai dezvăluit cum reuşeşte să-şi menţină pielea tânără. Ea spune că foloseşte mereu creme de protecţie solară şi pălării atunci când merge la soare. Nu îi lipseşte plaja, fiindcă trupul are mare nevoie de vitamina D şi de soare. Jane a dezvăluit că nu cumpără produse cosmetice scumpe, fiindcă „şi cele ieftine sunt la fel de bune sau chiar mai bune”. Întrebată cum îşi menţine corpul aşa de bine tonifiat, actriţa binecunoscuită din serialul „Doctor Quinn”, a spus: „Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac rotaţii. Mă plimb prin Londra şi fac exerciţii cardio. Demonstrând exerciţiile de braţe pe care le face acasă, Jane a dezvăluit: „Fac tehnici de rugăciune să scap de aripioarele de la braţe, adică de pielea lăsată. Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani şi vrea să se păstreze la fel de bine în continuare.

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
ispite masculine insula iubirii sezonul 6 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg