Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani! Cum îşi menţine silueta

image
Jane nu a făcut operaţii esteticeFoto: GuliverGetty Images

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, nu îţi vine să crezi că peste numai doi ani va deveni septuagenară! Vedeta îşi menţine o siluetă de adolescentă.

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani, dar se plânge că nu oricine se încumetă să îmbrace actrițe de vârsta ei. “Eu nu am plătit niciodată un designer ca să port ceva. Însă azi nu orice designer se încumetă să îmbrace pe cineva care are vârsta mea”, a spus actriţa pentru ziarul “The Guardian”.

image
Foto: arhivă personală

Fosta fată James Bond spune că nu se teme că nu e la modă când îşi îmbracă din nou vechile sale haine. Pentru ea nu contează decât să-i vină bine. Seymour mai spune că obişnuieşte să-şi împartă hainele cu Donatella Versace, patroana celebrei case de mode italiene Versace, fiindcă au aceleaşi mărimi.

Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea Jane Seymour, superba Dr. Quinn, a împlinit 68 de ani. Timpul a fost blând cu ea

Ce bine arată Dr. Quinn la 67 de ani! Ce bine arată Dr. Quinn la 67 de ani!

Îşi menţine silueta cu exerciţii fizice

image
Foto: arhivă personală

Actriţa a mai dezvăluit cum reuşeşte să-şi menţină pielea tânără. Ea spune că foloseşte mereu creme de protecţie solară şi pălării atunci când merge la soare. Nu îi lipseşte plaja, fiindcă trupul are mare nevoie de vitamina D şi de soare. Jane a dezvăluit că nu cumpără produse cosmetice scumpe, fiindcă „şi cele ieftine sunt la fel de bune sau chiar mai bune”. Întrebată cum îşi menţine corpul aşa de bine tonifiat, actriţa binecunoscuită din serialul „Doctor Quinn”, a spus: „Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac rotaţii. Mă plimb prin Londra şi fac exerciţii cardio. Demonstrând exerciţiile de braţe pe care le face acasă, Jane a dezvăluit: „Fac tehnici de rugăciune să scap de aripioarele de la braţe, adică de pielea lăsată. Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani şi vrea să se păstreze la fel de bine în continuare.

Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
cub loredana groza png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub xonia png
Un model OnlyFans din Myanmar a fost condamnat la șase ani de închisoare foto FACEBOOK jpg
Foto Fb politia Romana
image
image
image
image
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe