Jane Seymour are un admirator secret. Actrița de 70 de ani nu ar spune ”nu” unei noi relații

image
Jane Seymour a fost surprinsă de darurile primite la filmărifoto: Instagram

Jane Seymour, 70 de ani, surpriză de proporții pe platoul de filmare din Irlanda! Actrița care turnează pentru filmul ”Harry Wild” a primit un buchet imens de flori și un cățel de pluș din rasa Husky de la un admirator secret. Ea a fost încântată și a postat o fotografie pe contul ei de Instagram cu darul neașteptat. Nu are spune ”nu” unei relații amoroase, chiar dacă are 70 de ani.

Actrița din serialul de succes ”Dr. Quinn” este curtată de un admirator secret. Ea a primit un buchet de flori imens și un cățel de pluș pe platoul de filmare, din Irlanda. Jane Seymour este divorțată din 2015, după ce a pus punct căsătoriei cu James Keach și a recunoscut că este deschisă pentru a plonja oricând într-o nouă relație, mai ales că are binecuvântarea tuturor celor patru copii ai ei. Actrița născută  în Uxbridge, Marea Britanie, la 15 februarie 1951 arată senzațional și s-a refăcut complet după ce în urmă cu două luni se deplasa în cârje după o accidentare la genunchi, care a avut loc pe platoul de filmări.

Citește și:

Ştiţi de ce nu are riduri şi guşă Jane Seymour, la cei 67 de ani ai ei?

Jane Seymour arată senzațional la 68 de ani! Cum îşi menţine silueta

Jane Seymour n-are riduri, n-are gușă, arată ca o păpușă

Jane Seymour este invidiată de colegele mai tinere pentru chipul ei fără riduri și silueta de sirenă. Ea a recunoscut că are un stil de viață extrem de ordonat, nu pierde nopțile, nu bea niciodată mai mult de un pahar de vin la petreceri și face multă gimnastică. Îi place înotul și evită ca soarele săi îi vadă fața pentru că, zicea ea, razele lui o îmbătrânesc. Jane Seymour a fost căsătorită de nu mai puțin de patru ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, cu Geoffrey Planer, între 1977-1978, cu David Flynn, între 1981-1992, şi cu James Keach, între 1993-2015. Are patru copii: pe Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi a strâns din cinematografie o avere estimată la peste 60 milioane de dolari.

FotoJet jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
blog unteanu
Masina in apă gasita in localitatea Unirea foto bistriteanul ro jpeg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg