Jean-Claude van Damme se gândește la un an de pauză. Actorul s-a întors acasă

11 ianuarie 2022

Jean-Claude van Damme are o avere de 40 de milioane de dolari și se gândește serios că la 61 de ani sănătatea ar trebui să fie pe primul plan.

article img
Jean-Claude Van Damme a postat o fotografie cu oceanul de acasă, din Santa Monica - foto Instagram

Revenit în SUA, el a spus că vrea să facă ce a făcut în 2009 când l-a refuzat pe Sylvester Stallone și nu a acceptat să joace în primul film din seria ”Eroi de Sacrificiu”. Van Damme a spus atunci că nu îl interesează banii ci personajul. Acum, la început de 2022, actorul belgian vrea să se dedice proiectelor personale și să lase cariera pe plan secund.

Jean-Claude van Damme, antrenamente zilnice

După o carieră de peste 30 de ani în cinematografie, Jean-Claude van Damme se poate lăuda că este în aceeași formă fizică din tinerețe. Deși nu a mai făcut o demonstrație să arate că poate face șpagatul pe două scaune și la 61 de ani, el postează în mod constant pe contul lui de Instagram fotografii din timupl antrenamentelor. Se antrenează zilnic la sal de forță și are mare grijă la alimentație. Deși în tinerețe obișnuia să piardă nopțile, să tea prin cluburi până în zori de zi și gurile rele spun că ar fi fost dependent de cocaină o perioadă îndelungată din viață, actorul supranumit ”Mușchii din Bruxelles” pare să se fi liniștit la bătrânețe. El are trei copii din căsniciile cu Gladys Portugues și Darcy LaPier și vrea să fie un exemplu pentru Kristopher, Bianca și Nicholas.