Jennifer Aniston, încă apropiată de fostul soț. Justin Theroux zice că se iubesc

16 aprilie 2021
image
Au divorțat în 2017Foto: Getty Images

Jennifer Aniston este încă apropiată de fostul soț, Justin Theroux. A dezvăluit acest lucr chiar el într-un inerviu recent pe care l-a acordat pentru revista ”Esquire”.

Actrița Jennifer Aniston (52 de ani) este încă apropiată de fostul soț, Justin Theroux (49 de ani). În ciuda tuturor zvonurilor, ei au rămas prieteni. Se sună, își scriu mesaje și chiar au petrecut împreună Ziua Recunoștinței, toamna trecută. Când au divorțat, în 2017, au ales să o ia fiecare pe drumul său, fiindcă voiau să trăiască fiecare în alt oraș. Despărțirea lor a fost amiabilă. Nu s-au certat niciodată. Și acum sunt fericiți ca prieteni.

Ce mai face Justin Theroux, fostul soț al lui Jennifer Aniston? Cum s-a serbat de ziua lui

Ce rapid a uitat-o pe Jennifer Aniston! Cine e tânăra care l-a vrăjit pe Justin Theroux

”Nu am avut o despărțire dramatică și ne iubim”

”Nu am avut o despărțire dramatică și ne iubim”, a spus Justin. ”Nu putem să fim împreună, dar prietenia ne aduce bucurii. În plus, ea mă face să râd. Este o persoană foarte amuzantă. Ar fi o pierdere să nu fim în contact. Pentru mine. Și sper că și pentru ea”, a adăugat actorul. În 2015, în luna august, cei doi actori s-au căsătorit în curtea vilei din Bel Air. Ultima apariţie în public a celor doi în calitate de soţ şi soţie a fost în a treia zi din 2017, în Cabo, Mexic. În 2018, divorțul lor s-a încheiat. Jennifer Aniston este încă apropiată de fostul soț, Justin Theroux.

survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
zona de confort jpg
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
Sorin Oprescu a fost săltat de mascați din casa lui, în septembrie 2015, după ce tocmai primise mită 25 000 de euro jpeg
ramona olaru png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
dorian popa babs jpeg
1 johnny depp jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
3pelinel png
ramona olaru png
5leona lewis insarcinata png