Jennifer Aniston vrea să își scrie memoriile și să dezvăluie totul despre triunghiul amoros cu Angelina și Brad

Ultima actualizare:

    Jennifer Aniston vrea să lanseze o carte despre viața eiFoto: Getty
Jennifer Aniston vrea să lanseze o carte despre viața eiFoto: Getty

Se pare că Jennifer Aniston își scrie memoriile. Noua carte ar putea spune totul despre triunghiul ei amoros alături de fostul Brad Pitt și Angelina Jolie.

O sursă apropiată de actriță a dezvăluit că Jennifer lucrează la memoriile sale: „A păstrat jurnale de-a lungul vieții sale de adult. Este doar o chestiune de ea și de reprezentanții ei, care decid momentul potrivit pentru a lansa cartea." În această carte, ea ar putea dezvălui totul despre relația Angelinai Jolie cu Brad Pitt. Zvonurile de la acea vreme spuneau că bruneta i l-a furat pe actor și că Jennifer ar fi aflat din tabloide că cei doi sunt împreună.

Luna trecută, Jennifer a recunoscut că aproape a renunțat la industria cinematografică după ce un singur loc de muncă i-a „stors toată energia”, relatează The Sun.

Actrița a spus: "A fost după un rol pe care după ce l-am terminat mi-am spus:" Ei, asta a fost cu adevărat ceva ... care mi-a stors toată viața din mine. Și nu știu dacă asta mă interesează să fac. " Deși nu a numit proiectul care aproape a făcut-o să părăsească industria, a spus că a avut loc înainte de The Morning Show.

În aceeași perioadă, Jen s-a reîntâlnit și cu fostul ei soț, Brad Pitt, pentru Fast TImes at Ridgemont High. O sursă a declarat pentru Us Weekly: „Toată lumea, inclusiv Brad și Jen, s-au simțit foarte bine citind împreună scenariul Fast Times at Ridgemont High și s-au bucurat să se revadă".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
cat costa torturile facut de gabriela cristea scaled webp
image png
raluca pastrama
image png
halsey par roz profimedia jpg
copii adela popescu radu valcan jpg
andreea berecleanu rochie jpg
banner Alin Oprea
image
actualitate.net
image
actualitate.net