Jennifer Grey, actrița din «Dirty Dancing»: «Operaţia la nas m-a distrus»

Ultima actualizare:

Dezvăluiri şocante! Jennifer Grey, care a jucat în film alături de Patrick Swayze, în celebrul film ”Dirty Dancing”, a spus că, după ce s-a operat la nas, nu a mai prins nici un rol.

În 1987, împreună  cu Patrick Swayze, în  filmul de mare succes  ”Dirty Dancing”. Foto: Profimedia
În 1987, împreună cu Patrick Swayze, în filmul de mare succes ”Dirty Dancing”. Foto: Profimedia

Peste noapte şi-a pierdut identitatea şi cariera

Actriţa Jennifer Grey (62 de ani), partenera lui Patrick Swayze din filmul de mare succes ”Dirty Dancing” (”Dans murdar”), din 1987, a povestit că mama ei a insistat să se opereze la nas după ce a apărut pe marile ecrane. După două intervenţii chirurgicale de rinoplastie, nu a mai prins nici măcar un rol. Aspectul ei s-a schimbat atât de mult, din cauza noului nas, încât oamenii nu au mai putut s-o recunoască.

În prezent, la 62 de ani,  a lansat o carte  de memorii. Foto: GettyImages
În prezent, la 62 de ani, a lansat o carte de memorii. Foto: GettyImages

Publicul o iubea aşa cum o ştia din film. Cu noul nas, nu mai interesa pe nimeni, De aceea, cineaştii de la Hollywood nu i-au mai oferit niciodată alte roluri. Actriţa a făcut dezvăluirile incendiare într-o nouă carte de memorii intitulată ”Out of the Corner”.

Jennifer a povestit că mama sa, Jo Wilder, a fost cea care a insistat ca ea să se supună operaţiilor de rinoplastie. Femeia zicea că, tocmai, din cauza nasului ei, iniţial, nu va mai fi distribuită în filme. Încă de când era mică, mama sa îi spunea: ”Nu poţi fi evreică, nu poţi arăta a evreică”, la Hollywood. Jennifer Grey are origini evreieşti şi avea un nas specific etniei sale, spune actriţa în carte. Însă asta nu a împiedicat cu nimic să se bucure de un succes atât de mare în rolul Baby Houseman din filmul ”Dirty Dancing”.

După ce s-a operat la nas, s-a schimbat atât de mult, încât nici prietenii apropiaţi nu au mai recunoscut-o. La o premieră la care a participat, la scurt timp după rinoplastii, Michael Douglas, prieten bun al ei, pur şi simplu nu şi-a dat seama cine era, atât era de diferită. ”Peste noapte mi-am pierdut identitatea şi cariera”, spune ea. Jennifer Grey mai dezvăluie în carte că s-a iubit cu Matthew Broderick şi Johnny Depp, în tinereţe. A fost căsătorită între 2001 şi 2020 cu Clark Gregg, împreună cu care are o fiică, Stella, de 20 de ani. Are o avere de 10 milioane de dolari.

Patrick Swayze, răpus de cancer la 57 de ani

Patrick Swayze a fost un actor şi dansator american care a câştigat faima internaţională cu rolul din ”Dirty Dancing” din 1987. El a murit în 2009, răpus de un cancer pancreatic la numai 57 de ani. A debutat în filmul ”Skatetown SUA”, în 1979. De asemenea a jucat în serialul ”Întoarcerea rebelilor”, în 1981.

Swayze, cu puţin  timp înainte de moarte. Foto: Profimedia
Swayze, cu puţin timp înainte de moarte. Foto: Profimedia

A mai jucat în filmele ”Road House”, în 1989, ”Ghost” în 1990 şi ”Point Break”, în 1991. A fost diagnosticat cu cancer pancreatic în timpul filmărilor pentru ”The Beast”, în 2009. Boala a survenit din cauza viciilor sale, după ani de beţie, droguri şi fumat excesiv. Din 1975, a fost însurat cu femeia vieţii lui, Lisa Niemi, care l-a salvat de dependenţa de droguri şi alcool. Ea a moştenit averea lui de 40 de milioane de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net