Jennifer Lopez și Ellen Pompeo nu ies din casă fără mască. Cum au fost surprinse cele două dive

Ultima actualizare:
Ellen Pompeo a fost surprinsă la o terasă în Los Angeles
Ellen Pompeo a fost surprinsă la o terasă în Los Angeles

Deşi e pandemie, vedetele nu renunţă la ieşirile din casă. Însă Jennifer Lopez nu merge nicăieri fără mască. Ellen Pompeo stă doar la terasă. Amber Heard iese doar în natură.

Pentru că numărul infectărilor a crescut foarte mult în ultima vreme în SUA, vedetele îşi iau, pe cât se poate, măsuri de protecţie împotriva virusului COVID-19. Nu mai suportă însă să stea numai în casă. Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Lopez (51 de ani) nu se desparte de mască atunci când iese din vila sa de lux. Ea a fost surprinsă, recent, la cumpărături, în Beverly Hills, împreună cu copiii ei, gemenii Max şi Emme, de 12 ani, cu Natasha, de 15 ani, şi Ella de 12 ani, fiicele logodnicului său, Alex Rodriguez (45 de ani), din fosta lui căsătorie cu Cynthia Scurtis (47 de ani).

Pe toţi i-a pus să-şi pună măşti pe parcursul escapadei prin magazine. JLo este foarte apropiată de viitoarele sale fiice vitrege. Ea are în plan să se mărite cu Alex Rodriguez după 3 mariaje eşuate, cu Ojani Noa (între 1997-1998), Cris Judd (2001-2003) şi Marc Anthony (2004-2014).

Amber Heard a ieşit la plimbare  cu câinii
Amber Heard a ieşit la plimbare cu câinii

Ellen Pompeo (50 de ani) este şi ea foarte speriată de coronavirus. Actriţa nu ia masa decât la terase. Ea a devenit cunoscută datorită prestaţiei din serialul de succes ”Anatomia lui Grey”, care a ajuns la sezonul 17. Pompeo a fost surprinsă recent luând masa la o terasă în Los Angeles. Părea umflată la faţă, fiindcă a început să se îngraşe în timpul cât nu a putut ieşi din casă cât a fost carantină. Pompeo e căsătorită din 2007 cu Chris Ivery (53 de ani) şi are 3 copii, Sienna (6 ani), Eli (3 ani) şi Stella (10 ani).

Amber Heard, escapade în natură

Amber Heard (34 de ani) este şi ea panicată de COVID-19. De teamă să nu se infecteze, ea nu iese decât în natură, ca să-şi plimbe câinii. Vedeta nu se mai machiază, pentru scurtele escapade din casa ei din sudul Californiei. Amber aşteaptă cu sufletul la gură verdictul în procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostul soţ. Johnny Depp (57 de ani). El va compărea în instanţă luna viitoare ca să depună mărturie. Dacă Amber pierde procesul, trebuie să-i plătească lui Depp despăgubiri de 50 de milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
alina serban regizoare roma jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
image
actualitate.net
image
actualitate.net