Jessica Simpson, mai sexy ca niciodată! A purtat o rochie transparentă

Jessica Simpson (43 de ani) a reușit să slăbească peste 45 de kilograme, după nașterea celui de-al treilea copil al ei, în 2019. Cântăreața americană, care are o avere de 200 de milioane de dolari, e din ce în ce mai slabă, dar spune că se simte mai bine ca niciodată.

Jessica Simpson, într-o rochie transparentă
Jessica Simpson a purtat o rochie cu cristale aplicate (Foto: GettyImages)

De-a lungul anilor, Jessica Simpson s-a luptat cu kilogramele în plus și a fost alcoolică până în 2017. De dragul familiei sale, vedeta a reușit să renunțe la băutură, dar și să slăbească enorm.

Simpson are trei copii cu Eric Johnson (44 de ani), pe Maxwell (11 ani), Ace (10 ani) și Birdie Mae (4 ani), iar când a fost însărcinată cu ultimul ei copil a ajuns chiar și la 118 kilograme. Imediat după ce a născut, ca orice mamă, a slăbit în primele săptămâni, însă kilogramele care au rămas le-a dat jos în mai mulți ani.

Așa arăta Jessica Simpson în 2018, când era însărcinată (Foto: GettyImages)
Așa arăta Jessica Simpson în 2018, când era însărcinată (Foto: GettyImages)

De atunci, a ținut diete stricte și a făcut mult sport, iar acum e mai slabă decât a fost vreodată. Potrivit presei internaționale, Jessica Simpson cântărește în jur de 54 de kilograme, la 1.62 m înălțime.

Recent, diva a apărut pe covorul roșu într-o rochie strălucitoare, acoperită cu cristale, la Footwear News Achievement Awards, din New York. Ținuta inedită i-a lăsat lenjeria intimă la vedere și i-a evidențiat silueta fără cusur.

Ce mănâncă Jessica Simpson pentru a se menține în formă

Jessica Simpson a ținut o dietă în care a consumat în primele săptămâni doar smoothie-uri, apoi a introdus câte o masă solidă (salată sau un sandviș). În ultima etapă, ea a trecut la mese solide, dar a evitat carnea, zahărul și orice fel de mâncare procesată.

Acum, eamănâncă trei mese sănătoase zilnic (inclusiv 2 smoothie-uri), păstrând aportul caloric zilnic între 1200-1400 de calorii. De asemenea, artista are grijă să consume multe proteine în fiecare zi, constând în ouă și lactate. 

image
image
image
image
image
image
image png
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Banner Alina Laufer
Stefan Banica si Radu Stefan jpg
WhatsApp Image 2024 02 20 at 19 14 46 jpeg
image png
Radu Valcan Insula Iubirii Foto Antena 1 jpg
carmen electra profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net