Jessica Simpson, mai sexy ca niciodată! A purtat o rochie transparentă

Jessica Simpson (43 de ani) a reușit să slăbească peste 45 de kilograme, după nașterea celui de-al treilea copil al ei, în 2019. Cântăreața americană, care are o avere de 200 de milioane de dolari, e din ce în ce mai slabă, dar spune că se simte mai bine ca niciodată.

Jessica Simpson, într-o rochie transparentă
Jessica Simpson a purtat o rochie cu cristale aplicate (Foto: GettyImages)

De-a lungul anilor, Jessica Simpson s-a luptat cu kilogramele în plus și a fost alcoolică până în 2017. De dragul familiei sale, vedeta a reușit să renunțe la băutură, dar și să slăbească enorm.

Simpson are trei copii cu Eric Johnson (44 de ani), pe Maxwell (11 ani), Ace (10 ani) și Birdie Mae (4 ani), iar când a fost însărcinată cu ultimul ei copil a ajuns chiar și la 118 kilograme. Imediat după ce a născut, ca orice mamă, a slăbit în primele săptămâni, însă kilogramele care au rămas le-a dat jos în mai mulți ani.

Așa arăta Jessica Simpson în 2018, când era însărcinată (Foto: GettyImages)
Așa arăta Jessica Simpson în 2018, când era însărcinată (Foto: GettyImages)

De atunci, a ținut diete stricte și a făcut mult sport, iar acum e mai slabă decât a fost vreodată. Potrivit presei internaționale, Jessica Simpson cântărește în jur de 54 de kilograme, la 1.62 m înălțime.

Recent, diva a apărut pe covorul roșu într-o rochie strălucitoare, acoperită cu cristale, la Footwear News Achievement Awards, din New York. Ținuta inedită i-a lăsat lenjeria intimă la vedere și i-a evidențiat silueta fără cusur.

Ce mănâncă Jessica Simpson pentru a se menține în formă

Jessica Simpson a ținut o dietă în care a consumat în primele săptămâni doar smoothie-uri, apoi a introdus câte o masă solidă (salată sau un sandviș). În ultima etapă, ea a trecut la mese solide, dar a evitat carnea, zahărul și orice fel de mâncare procesată.

Acum, eamănâncă trei mese sănătoase zilnic (inclusiv 2 smoothie-uri), păstrând aportul caloric zilnic între 1200-1400 de calorii. De asemenea, artista are grijă să consume multe proteine în fiecare zi, constând în ouă și lactate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Orasul Vilnius FOTO getyourguide.com
image
image
image
image
image
image
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net