Joe Jonas, prima reacție după ce s-a aflat că Sophie Turner e însărcinată: „Sunt mai puțin emoționat”

Ultima actualizare:

Sophie Turner a confirmat faptul că este însărcinată în luna mai a acestui an, pe covorul roșu de la Met Gala. Actrița din Game of Thrones și soțul său, Joe Jonas, sunt extrem de fericiți că în doar câteva luni vor deveni părinți pentru a doua oară.

În acest sens, Joe Jonas a mărturisit că abia așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Cuplul mai are împreună o fetiță pe nume Willa, născută în luna iulie a anului 2020. Artistul a oferit un scurt interviu pentru publicația People și a dezăluit că e foarte fericit și, cu siguranță nu mai are aceleași emoții ca la primul copil.

Nu rata nici: Cât de emoţionant! Ce omagiu i-au adus Sophie Turner şi Joe Jones câinelui lor

„Nu știi la ce să te aștepți. Cred că sunt poate mai puțin emoționat de data asta, dar sunt doat entuziasmat. E o parte minunată a vieții”, a declarat cântărețul Joe Jonas, despre sarcina lui Sophie Turner.

Joe Jonas și Sophie Turner vor deveni părinți din nou

La scurt timp după ce și-a afișat burtica de gravidă, Sophie Turner a vorbit despre noua sarcină și a transmis că se consideră o femeie binecuvântată. Cu toate acestea, vedeta e conștientă că are o responsabilitate imensă și este foarte atentă cu orice mișcare pe care atât ea cât și soțul său, Joe, o fac la nivel de carieră, mai ales de când au devenit părinți.

S-ar putea să te intereseze și: Sophie Turner din Game of Thrones se luptă cu depresia. Cum au afectat-o criticile pentru rolul Sansa Stark

„E despre tot ce înseamnă viața pentru mine- să cresc următoarea generație. Cel mai tare lucru în viață e să o văd pe fiica mea cum ajunge de la o realizare la alta. Suntem atât de fericiți că ni se mărește familia, e cea mai bare binecuvântare. Ori de câte ori eu și Joe apărem pe covorul roșu, ne asigurăm că o facem pentru motivele bune și că are relevanță pentru carierele noastre.

Nu vrei să te promovezi ca un cuplu de vedete, nu e cool, iar fata mea nu a cerut niciodată așa ceva. Nu e ceva cu care vreau să se confrunte până nu îmi spune că asta vrea să facă. Suntem destul de stricți la acest capitol”, a declarat actrița din Game of Thrones, pentru Elle UK.

Sophie Turner și Joe Jonas s-au logodit în anul 2017, la doar un an după ce și-au oficializat relația. Doi ani mai târziu, în 2019, s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii din Las Vegas, după Billboard Music Awards.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net