Johnny Depp: «Iartă-mă, uite ce ţi-am luat!»


    Johnny Depp si Vanessa Paradis
Johnny Depp si Vanessa Paradis

Johnny Depp (49 de ani) nu poate trăi fără Vanessa Paradis (39 de ani). După ce în iunie a anunţat că s-a despărţit de ea, iată că-i oferă o vilă superbă.

Eroul din "Piraţii din Caraibe" i-a cumpărat Vanessei o casă de 4,4 milioane de dolari (circa 15, 5 milioane lei) în Los Angeles, ca să-l ierte şi să se împace. Relaţiile dintre Depp şi Paradis s-au răcit începând de anul trecut, după ce el a reînceput să bea şi să apară în compania altor femei.

Certurile lor s-au înteţit imediat ce ziarele au prezentat relaţiile starului cu actriţele Eva Green (31 de ani), Ashley Olsen (23 de ani) şi bisexuala Amber Heard (26 de ani).

La rândul ei, Vanessa a fost văzută în compania altor bărbaţi. Deşi se spunea că Depp i-a dat binecuvântarea pentru a se iubi cu miliadarul Guy-David Gharbi, iată că actorul face tot ce îi stă în putinţă pentru a o recuceri pe artista franceză.

Pe parcursul celor 14 ani cât au fost împreună, Depp şi Paradis au adus pe lume doi copii, Lily-Rose Melody (13 ani) şi John Christopher (10 ani).

Travolta a «spart» 6.500 $ la Chanel să-l ierte soţia

John Travolta (58 de ani) este în stare de orice numai să nu-l părăsească Kelly Preston (49 de ani) după ce a fost acuzat de mai mulţi bărbaţi de abuzuri sexuale. Recent, actorul şi-a dus soţia la Paris, de unde i-a cumpărat geantă şi articole marca Chanel în valoare de 6.500 $ (22.500 lei).

Justin Bieber,500.000 de dolari s-o împace pe iubită

Justin Bieber (18 ani) este îndrăgostit lulea de actriţa Selena Gomez (19 ani). Pentru că aceasta se supărase pe el, în septembrie 2011, şi voia să-i dea papucii, cântăreţul a luat hotărârea s-o recucerească.

El a închiriat cu 500.000 de dolari (1,8 milioane lei) întreaga clădire Staples Center, unde amânoi au luat cina şi au văzut filmul "Titanic".

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
Kovacs
prater jpg
image
image
image
image
prater jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Risa Hirako jpg
Avionul lui Elvis Presley png
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg