Jon Bon Jovi, hotărât să se dedice afacerii de familie! Muzica se va afla pe plan secund

simeon stalpnicul png
Jon Bon Jovi se lansează într-o nouă afacere de familieFoto:Getty

Jon Bon Jovi (55 ani) este pregătit să acorde mai puţină atenţie carierei sale muzicale pentru a se dedica noii afaceri de familie. Împreună cu fiul său de 22 de ani, Jeese Bongiovi, cântăreţul doreşte să îşi deschidă o vinărie. Vestea bună este că vinul produs aici va fi disponibil pentru oricine în schimbul a 25 de dolari.

Vinul creat în vinăria artistului va purta numele Driving Into Hamptom Water şi va fi creat în colaborare cu producătorul francez Gerard Bertrand. Preţul de achiziţie va fi unul accesibil tuturor, 25 de dolari. Denumirea băuturii este inspirată de numele pe care artistul l-a acordat casei sale de vacanţă din Miami Beach. "Vinul este preferatul nostru, avem destul de mult în gospodărie şi ne bucurăm de un pahar sau două atunci când mâncăm împreună. faptul că voi colabora cu celebrul producător de vinuri Gerard Bertrand este o onoare la fel de mare precum munca cot la cot cu un artist renumit din domeniul muzical. Gerard îţi foloselte talentul aşa cum un bun cântăreţ îşi foloseaşte vocea. Să muncesc alături de Gerard şi de fiul meu este o experienţă cu adevărat minunată", a declarat cântăreţul, potrivit Inquisitr.com.

simeon stalpnicul png
Fiul său, în vârstă de 22 de ani, va fi asociatul principal Foto:Arhivă personală

Jon Bon Jovi nu este primul cântăreţ de muzică rock care deţine propriul vin. Dave Matthews, Sting, Mick Fleetwood sunt alte nume sonore care s-au avântat în industria băuturilor alcoolice şi nu regretă deloc decizia.  

Jon Bon Jovi este o persoană foarte discretă în ceeea ce priveşte viaţa sa personală şi, deşi mii de fane au suspinat la auzul melodiilor acestuia, el a avut ochi doar pentru o singură femeie. Iubita din liceu i-a devenit soţie în anul 1989 şi este cea care i-a dăruit patru copii, trei băieţi şi o fată. 

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
aspirină frumusețe pixabay
gigi becali jpg
image png
ana barnoschi4 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
Mihai Radu jpg
gigi becali jpg
copii andra catalin maruta1 png
bianca dragusanu sofia jpeg