Jonathan Rhys Meyers, din «Dinastia Tudorilor», a încercat să se sinucidă

Ultima actualizare:

Jonathan Rhys Meyers este un actor şi model irlandez, devenit celebru pentru rolul lui Henric al VIII-lea din drama istorică Dinastia Tudorilor.

În anul 2004 a jucat în filmul Vanity Fair, o ecranizare a romanului "Bâlciul deşertăciunilor" scris de William Makepeace Thackeray. El este cunoscut şi pentru rolurile sale din filmele "Velvet Goldmine", "Bend It Like Beckham", "Match Point" şi rolurile din seriale de televiziune "Elvis", cu care a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o miniserie şi rolul Henric al VIII-lea din drama istorică "Dinastia Tudorilor".Potrivit "The Sun", actorul a fost găsit de către medici în stare gravă, întins pe podea în propria casă. Echipa de prim-ajutor a fost nevoită să cheme poliţia, având în vedere că actorul a refuzat să primească tratament timp de 30 de minute.

"Este foarte trist ce s-a petrecut. Cei care l-au găsit cred că a încercat să se sinucidă" a declarat un apropiat al actorului, potrivit sursei citate. Substanţele pe care le-a consumat irlandezul nu a fost făcute cunoscute.

Actorul irlandez are o problemă cu consumul excesiv de alcool şi a încercat de mai multe ori să scape de acest viciu, însă în zadar.

"Când beau mă simt ca Bambi. Am energie şi mă simt ca un puşti de 16 ani" declara Rhys Meyers acum ceva timp, potrivit sursei citate. Internarea sa a fost confirmată şi de Scotland Yard, iar acum este în afara oricărui pericol, fiind externat ieri seară. Actorul nu a dorit să comenteze incidentul.

image
image
image
image
image
image
banner Ioana Filimon png
Foto facebook Andreea Marin jpg
banner alina radi png
Selly și iubita lui sunt împreună de aproape 5 ani
Cub Bianca dragusanu Gabi Bădălau jpeg
banner maria constantin png