Justin Bieber, 40 de fapte penale până la 21 de ani

Încă e puşti şi a devenit celebru! Asta nu îl împiedică pe cântăreţul Justin Bieber să facă numai prostii şi să aibă mereu probleme cu legea. La 21 de ani, starul are deja la activ circa 40 de fapte penale.

E vedetă şi are în conturi 200 de milioane de dolari! Pe cât este de iubit de fani, pe atât şochează lumea cu faptele sale penale. Recent, Bieber a fost dat în judecată pentru că a spart telefonul inteligent al unui bărbat care îl filma în timp ce vărsa berea pe el într-un club. Robert Earl Morgan îi cere despăgubiri de 100.000 de dolari pentru că a pierdut cele 5.000 de poze din vacanţele lui şi numere de telefon importante. El îl acuză pe star de furt şi distrugere. În aceeaşi seară, cântăreţul a stins ţigara pe braţul rapperului Post Malone, care din fericire nu l-a dat în judecată. Starul a fost implicat în circa 40 de scandaluri între 2011 şi 2016. A fost acuzat că a scuipat fanii şi chiar a fost pozat în timp ce făcea pipi într-o găleată într-un restaurant, în iulie 2014. Astfel, s-a făcut vinovat de comportament indecent. Se spune că nu e educat deoarece părinţi lui, Jeremy Bieber (41 de ani) şi Patricia Mallette (40 de ani), s-au despărţit pe când era foarte mic.

Are deja o avere de 200 milioane $

Dintre cele 40 de fapte penale ale starului, să mai enumerăm câteva. În 2011 lovea paparazzi şi înjura fiind pasibil de condamnări pentru violenţă. În martie 2011, şi-a arătat degetul mijlociu şi a spus cuvinte murdare, ba chiar s-a îmbătat, deşi era minor. Iar consumul de alcool la această vârstă e interzis.  În mai 2012 a fost dat în judecată pentru că a bătut un fotograf şi a recunoscut că a băut bere. În iulie 2012, a fost surprins înjurând în avion şi a depăşit viteza legală pe şosea. În ianuarie 2013, un fotograf a murit urmărind maşina în care starul se afla, fiind acuzat că a fost un factor cauzator al accidentului. În aceeaşi perioadă a fost surprins fumând o ţigară suspectă, fiind acuzat că se droga. În martie 2014, este cercetat perntru consum de marijuana la ziua sa. În aprilie 2014, este acuzat de trafic ilegal după ce poliţiştii suedezi descoperă droguri şi o armă în autocarul său de turneu. În 18 iulie 2014, e acuzat de un DJ că l-a scuipat şi l-a înjurat într-un club de noapte. În 29 iulie 2014, e bănuit de deţinere de droguri, la graniţa dintre SUA şi Canada, când un câine depistează marijuana în autocarul său. În 31 iulie 2014, e acuzat din nou de violenţă pentru că ar fi bătut un fotograf în Los Angeles. În septembrie 2014, petrece o noapte în arestul poliţiei pentru comportament violent şi conducere periculoasă. În Canada, ATV-ul cântăreţului a intrat într-o dubă, după care a încercat să-i ceară socoteală celuilalt şofer şi s-a ajuns la altercaţii fizice. În ianuarie 2015, poliţiştii descoperă marijuana în casa starului. În martie 2015, e reţinut pentru 10 ore sub acuzaţia de conducere sub influenţa alcoolului. 

  • Cântăreţ şi compozitor, Justin Bieber s-a născut la 1 martie 1994 în London, Ontario (Canada)
  • A fost descoperit în 2008 de agentul muzical Scooter Braun care a văzut înregistrările puse de mama lui pe Internet şi în 2009 a lansat primul album, “My World”.
  • A vândut peste 75 de milioane de discuri, fiind unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din lume
  • Între cele mai cunoscute hituri ale sale se numără: “Sorry”, “Love Yourself”, “What Do You Mean?”

2014. Starul a petrecut 24 de ore  în arestul poliţiei din cauza  comportamentului său violent
2014. Starul a petrecut 24 de ore în arestul poliţiei din cauza comportamentului său violent
cub lia bugnar theo rose png
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
serial wednesday jpg
cub Kirstie Alley
alin oprea logodna medana 4 jpg
cub emma corrin png
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg
cub Kirstie Alley
elena gheorghe   familie jpg