Videoclip tulburător! Fața lui Justin Bieber este pe jumătate paralizată

Justin Bieber, în vârstă de 28 de ani, a revenit cu explicații, după ce și-a anulat, în ultim moment, mai multe concerte pe care ar fi trebuit să le susțină în țara natală, în cadrul unui turneu. 

Justin Bieber se confruntă cu probleme de sănătate
Justin Bieber se confruntă cu probleme de sănătate

Justin Bieber a distribuit un clip video, de aproximativ trei minute, în care le explică fanilor boala cu care se confruntă și simptomele neplăcute pe care le experimentează.

Se pare că artistul a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care apare atunci când virusul herpes zoster afectează nervul facial care se află în zona urechii. Pe lângă erupția dureroasă de zona zoster, sindromul Ramsay Hunt poate provoca paralizie facială și pierderea auzului la urechea afectată. 

Citește și: Justin Bieber își amână turneul din cauza unei boli misterioase

În clipul video distribuit de Justin Bieber se poate observa, cu ușurință, că fața artistului este pe jumătate paralizată și lipsită de orice expresie facială.

Ținând cont de gravitatea bolii sale, Justin Bieber a decis să solicite ajutorul medicilor și intenționează să urmeze îndeaproape planul de tratament pe care îl primește pentru a nu rămâne cu sechele. Artistul le-a menționat fanilor că are nevoie de o perioadă de repaos, în care să se concentreze asupra propriei persoane și a sănătății. 

„Este destul de grav, după cum puteți vedea. Mi-aș dori să nu fie așa, dar, evident, corpul meu îmi spune că trebuie să o iau mai încet. Sper că mă înțelegeți. Voi folosi această perioadă pentru a mă odihni și a mă relaxa și pentru a reveni la sută la sută, astfel încât să pot face ceea ce m-am născut să fac”, le-a spus Justin Bieber fanilor săi. 

Vezi și: Soția lui Justin Bieber a ajuns de urgență la spital din cauza unor probleme neurologice

Problemele de sănătate par să se țină lanț în familia Bieber. Dacă în prezent Justin este cel care nu se află într-o stare tocmai bună, în luna martie soția sa, Hailey a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii au descoperit atunci un mic cheag de sânge la creier, iar vedeta a fost internată pentru a primi tratamentul corespunzător.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net