Kanye West, invitat să viziteze Muzeul Holocaustului după ce a făcut declarații antisemite

Kanye West continuă să se afle în atenția presei de peste Ocean din cauza ultimelor sale acțiuni. Fostul soț al lui Kim Kardashian a scris mai multe afirmații antisemite pe contul personal de Instagram, care ulterior a fost restricționat. Reprezentanții Muzeului Holocaustului i-au lansat o invitație. 

Kanye West invitat să viziteze Muzeul Holocaustului din Los Angeles
Kanye West invitat să viziteze Muzeul Holocaustului din Los Angeles

Kanye West a scris, în urmă cu aproximativ o săptămână, un mesaj antisemit. Contul său de Instagram, dar și cel de Twitter a fost, apoi blocat, iar zeci de persoane și-au exprimat revolta.

Muzeul dedicat victimelor Holocaustului a luat atitudine, iar reprezentanții acestuia i-au transmis un mesaj clar: rapperul a fost invitat să viziteze muzeul pentru a vedea cu proprii ochi cât de departe pot merge mesajele de ură, dacă sunt propoagate. Reprezentanții subliniază că și Holocaustul a pornit de la ura nejustificată și de la propagarea prejudecăților. 

Citește și: Kanye West face teoria conspirației 

„Cuvintele contează și au consecinte. Kanye te invităm să vitezi Muzeul Holocaustului din Los Angeles pentru a înțelege modalitatea în care cuvintele pot incita la violență și la genocid. Holocaustul a început de la câteva cuvinte care au creat stereotipuri și prejudecăți rasiale, având ca rezultat final uciderea a șase milioane de evrei. Cuvintele tale pot ajuge la milioane de oameni, așadar este alegerea ta dacă le folosești pentru a educa sau pentru a instiga la ură. Te așteptăm oricând să ne vizitezi", a fost mesajul scris de către reprezentanții muzeului.

Kanye West , cunoscut pentru atitudinea agresivă și vorbele dure 

În plin scandal generat de colecția de la Paris Fashion Week și de atacul verbal la adresa evreilor, Kanye West nu pare să se gândească prea mult la faptele sale și nici să le regrete. Zilele trecute a fost surprins la un restaurant din Santa Monica alături de un model brazilian, de doar 24 de ani, iar publicațiile din străinătate speculează că rapperul iubește din nou. 

Vezi și: Scandal la Săptămâna Modei de la Paris! Kanye West a stârnit revolta tuturor 

Kanye West nu este la prima abatere. De-a lungul timpului, muzicianul a făcut afirmații dure la adresa fostei sale soții, Kim Kardashian și l-a hărțuit pe fostul iubit al lui Kim, comediantul Pete Davidson. Rămas fără contul de Instagram, acolo unde obișnuia să distribuie ideile și mesajele pline de ură, Kanye a fost momentan redus la tăcere. 

Sursă foto: Profimedia

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net