Kate Moss s-a dat la Prinţul William

Ultima actualizare:

    Kate Moss
Kate Moss

”Unde-i soţia ta? Te-a lăsat singurel? Ce ruşine!”. I-a spus, curajoasă, Kate Moss, prinţului William, pe care l-a întâlnit recent la o acţiune de strângere de fonduri în scop caritabil la Castelul Windsor.

Fotomodelul Kate Moss (40 de ani) a clipit şăgalnic din ochi şi s-a gudurat pe lângă Prinţul William (31 de ani), ca şi când ar fi fost o fetişcană de liceu la prima întâlnire cu amorul.

Camerele de filmare au surprins momentul în care aceasta s-a dat la moştenitorul coroanei britanice. Manechinul l-a întrebat cu subînţeles pe prinţ dacă soţia sa, Kate, nu este la eveniment. Vizibil încurcat, William a confirmat că ducesa nu era prezentă. Fotomodelul nu a ezitat atunci să-i zâmbească provocator, să-i atingă braţul şi să-l privească adânc în ochi, adăugând că "e o ruşine că aşa o mândreţe de bărbat a fost lăsat singur".  

«Unde-i soţia ta? Aşa o mândreţe de bărbat, te-a lăsat singurel? Ce ruşine!» 

Kate Moss
Kate Moss

Conversaţia lor a avut loc în Camera Waterloo, în timp ce erau înconjuraţi de 22 de oaspeţi care sorbeau din şampanie şi gustau fursecuri. Potrivit Sky News, în final, fotomodelul l-a întrebat pe prinţ: "Sunt sigură că e drăguţ să fii acasă acum, nu-i aşa?".

Kate Moss a avut o viaţă sentimentală tumultuoasă, având legături cu Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Billy Zane, fotograful Mario Sorrenti, Jesse Wood. Are o fetiţă de 11 ani, rezultată din relaţia cu Jefferson Hack. Ea este căsătorită, din 2011, cu Jamie Hince, chitaristul grupului The Kills.

Cu o avere de 70 de milioane de dolari (226 milioane lei), Kate Moss este unul dintre cele mai faimoase fotomodele din lume. Ea a pozat pentru coperta a peste 300 de reviste şi a apărut de 33 de ori pe coperta revistei "Vogue".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net