Kate Winslet, despre scenele de sex din filmul Ammonite. ”Am fost mândră să-mi arăt corpul”

Ultima actualizare:
Kate Winslet, într-o scenă din filmul Ammonite
Kate Winslet, într-o scenă din filmul Ammonite

Kate Winslet a dezvăluit, recent, motivul pentru care a acceptat să apară în scenele explicite de sex din filmul ”Ammonite”, care va fi lansat luna viitoare. ”Am fost chiar mândră să-mi arăt corpul de 40 și ceva de ani, după ce am născut”, a explicat actrița nominalizată de șase ori la premiile Oscar.

Cu siguranță, performanța lui Kate Winslet din filmul ”Ammonite” nu va trece neobservată. Filmul spune povestea de dragoste dintre două lesbiene interpretate de Kate Winslet (44 de ani) și Saoirse Ronan (26 de ani).

Nominalizată de șase ori la premiile Oscar și deținătoarea unei statuete pentru rolul din ”Cititorul”, Kate este foarte mândră nu doar de faptul că și-a arătat corpul gol, de 40 și ceva de ani, trecut prin experiența a trei sarcini, dar și de fiecare scenă de sex care a fost inclusă în film.

”Cu siguranță, nu e ca atunci când mănânci un sendviș”, a explicat Kate într-un interviu pentru Hollywood Reporter, citat de Daily Mail. ”Eu și Saoirse am făcut noi însene coregrafia scenelor.”

Kate Winslet și Saoirse Ronan și-au regizat singure scenele de sex

Acțiunea filmului se petrece în Anglia anilor 1840. Mary Anning, o căutătoare de fosile, are o relație cu o femeie măritată. Winslet a dezvăluit că scenele de sex au reprezentat o adevărată provocare pentru regizorul Francis Lee, motiv pentru care cele două protagoniste au preluat controlul. ”I-am spus: ascultă, lasă-ne pe noi să ne descurcăm cu asta. Și am făcut-o”, a mărturisit Kate.

Cele două actrițe au pregătit totul cu multă grijă la detalii. ”Vom începe aici. Vom continua cu sărutările, sânii, apoi cobori acolo, apoi faci asta, apoi urci aici. Adică am stabilit toate detaliile scenei, astfel încât să facem ceva care să susțină povestea”, a explicat actrița de 44 de ani.


    Kate Winslet, într-o scenă din filmul Ammonitefoto: Profimedia
Kate Winslet, într-o scenă din filmul Ammonitefoto: Profimedia

Kate Winslet a avut grijă să nu slăbească pentru acest rol

Întrebată dacă nu s-a gândit să folosească o dublură pentru aceste scene, starul din Titanic a pufnit în râs. ”Am aproape 45 de ani, iar Saoirse are aproape jumătate din vârsta mea. Și să am ocazia să fiu eu însămi, la 40 și ceva de ani, după ce am născut, știi? Femeile nu prea au curajul să facă asta”, a declarat Winslet pentru Hollywood Reporter. ”Am fost pur și simplu încântată de ideea de a spune: asta e, dragii mei, așa arăt eu acum. Cu siguranță nu e corpul pe care-l aveam acum 20 de ani.”

Citește și:

Kate Winslet, certată de fiică pentru scenele de sex

Mai mult, Winslet a avut grijă să nu slăbească vreun kilogram în timpul filmărilor, pentru un plus de autenticitate. ”Am avut grijă să nu slăbesc – lucru care mi se întâmplă foarte des în timpul filmărilor. Nu-mi place să vorbesc despre greutate, dar o voi face doar în acest context. A fost un efort conștient din partea mea, să nu mă schimb doar pentru că urma să apar goală. Dimpotrivă!”

Kate Winslet are trei copii - Mia (19 ani), cu primul ei soț, Jim Threapleton, Joe (16 ani), cu cel de-al doilea soț, regizorul Sam Mendes, și Bear (6 ani), cu actualul ei soț, Edward Abel Smith.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net