Katie Holmes a dezvăluit ce a învățat din această pandemie. Cum s-a schimbat New York-ul


    S-a apucat de croitorie și de scrisFoto: Instagram
S-a apucat de croitorie și de scrisFoto: Instagram

Actrița Katie Holmes a dezvăluit recent ce a învățat din această pandemie. Ea a povestit ce se întâmplă în New York din cauza bolii și a restricțiilor.

Actrița Katie Holmes (41 de ani) a dezvăluit recent ce a învățat din această pandemie, într-un articol scris pentru ediția australiană a revistei ”Vogue”. Departe de platourile de filmare, vedeta se află în prezent la New York împreună cu iubitul său, bucătarul Emilio Vitolo Jr, de 33 de ani. Ea a povestit că ambianța s-a schimbat complet în această metropolă care nu doarme niciodată. Metroul nu mai e frecventat ca înainte. Oamenii au de înfruntat încercări la nivel mental, emoțional și fizic. Pentru că numai joacă în filme, Katie spune că s-a apucat de croitorie, pictură și scris. Pandemia a învățat-o că trebuie să aprecieze fiecare moment pe care îl trăiește.

Katie Holmes, cu sânii sugrumaţi la o prezentare în Paris

Katie Holmes, înşelată cu o bombă sexy

Iubește din nou și asta o face fericită

Katie Holmes a confirmat că se iubește cu Emilio Vitolo Jr. Până acum ea nu a avut noroc în dragoste. Acum este fericită și nu mai suferă după ce s-a despărțit de actorul Jamie Foxx (52 de ani), anul trecut, după 6 ani de iubire. Katie a fost măritată cu Tom Cruise (58 de ani) între 2006 și 2012, împreună cu care are o fiică, Suri, de 14 ani. Emilio Vitolo Jr lucrează la restaurantul Emilio Ballato din cartierul SoHo, local care a fost cumpărat de tatăl lui în anii 1990. Întrega sa familie lucrează în acest restaurant. Noul iubit al lui Katie are origini italiene după tată și dinspre mamă este peruan. Actrița Katie Holmes a dezvăluit recent ce a învățat din pandemie.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
pantofi jpg
cub elena merișoreanu (1) png
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
Supermarket reduceri Foto shutterstock 134693084 jpg
image
image
image
image
anisia gafton jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Oana Ionita profa de balet  jpg
FotoJet jpg
Mihaela Borcea 9 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg