Katy Perry s-a întors la serviciu cu fetița după ea. Ce face cântăreața în pauzele publicitare?


    Katy Perry a povestit că e obligată să întrerupă filmările când micuței Daisy îi este foamefoto: Instagram
Katy Perry a povestit că e obligată să întrerupă filmările când micuței Daisy îi este foamefoto: Instagram

Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, nu și-a planificat să revină la muncă după ce a adus-o pe lume pe micuța Daisy, în a doua jumătate a anului trecut. Însă iată că viața i-a rezervat surprize și Katy a revenit în postură de jurat la emisiunea ”American Idol”. În pauzele publicitare ale spectacolului de televiziune ea fuge în culise și o alăptează pe Daisy, care a venit pe lume în august 2020.

Katy Perry este juratul care alăptează în pauzele publicitare. Cântăreața a explicat de ce a revenit în emisiunea ”American Idol” deși este încă în concediu de creștere copil. Perry a povestit că micuța Daisy este un îngeraș și că s-a adaptat rapid condițiilor din televiziune. Uneori micuța vine împreună cu tatăl ei, dar de cele mai multe ori Katy apelează la ajutorul unei bone care stă în cabina artistei pentru a o îngriji pe micuța Daisy Dove.

Citește și:

Orlando Bloom, cu pectoralii la vedere, în timp ce Katy Perry își ascunde burtica de gravidă

Orlando Bloom a dezvăluit cu cine seamănă bebelușa lui! Katy Perry își revine după naștere

Katy Perry: ”Daisy are o personalitate puternică”

Katy Perry a fost invitată la emisiunea lui Ryan Seacrest, care a fost difuzată la 8 februarie. Ea a povestit că venirea pe lume a micuței Daisy a fost o binecuvântare pentru ea și Orlando Bloom (44 de ani). ”Avem o rutină deja instaurată în casă după ce a venit pe lume Daisy. Fiica mea este în zodia Fecioarei și este obsedată de rutină. Nu îi plac surprizele și are o personalitate puternică. A trebuit să reîncep filmările și după câteva zile am realizat că trebuie să o iau cu mine. Am fost cu Daisy în burtică în timpul sezonului 4 de la ”American Idol” și probabil că micuța avea nevoie să revină în lumina reflectoarelor”, a povestit Katy. Cântăreața a glumit pe seama faptului că înainte de asta făcea glume pe seama mămicilor care se ridicau de la birou și se duceau să își alăpteze copilul. ”Acuma o fac eu însămi și mi se pare extraordinar. Recunosc, am fost o proastă înainte pentru că nu înțelegeam cât de frumos este să fii mamă”, a adăugat ea.

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
cub sebastian țopescu png
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
cub roxana vancea png
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg