Keanu Reeves, prima iubită în 20 de ani, după ce logodnica și fiica lui au murit! Cine este partenera actorului

Ultima actualizare:

    Keanu Reeves alături de noua lui iubită, Alexandra GrantFoto: Getty
Keanu Reeves alături de noua lui iubită, Alexandra GrantFoto: Getty

Keanu Reeves (55 de ani) s-a afișat cu noua lui iubită, pentru prima oară în 20 de ani, la un eveniment. Ea este prima femeie pe care celebrul actor a adus-o pe covorul roșu alături de el. Multă vreme, Keanu a fost unul dintre cei mai râvniți actori singuri de la Hollywood. Iată că acum, starul și-a găsit jumătatea. Este vorba despre Alexandra Grant (46 de ani).

Cei doi au venit împreună la Gala LACMA Art + Film, prezentată de Gucci în Los Angeles, pe 2 noiembrie. Keanu Reeves a surprins pe toată lumea atunci când a pășit alături de Alexandra Grant pe covorul roșu. Asta pentru că actorul nu s-a mai afișat niciodată în public cu vreo femeie, de la tragedia pe care a suferit-o în urmă cu două decenii.  

Iubita lui Keanu Reeves, Alexandra Grant, este o artistă din Los Angeles,
Iubita lui Keanu Reeves, Alexandra Grant, este o artistă din Los Angeles,

Alexandra Grant este o artistă din Los Angeles. Ea se folosește limbajul și colaborează cu mai mulți scriitori, ca sursă de inspirație pentru sculptură, desen și video. Iubita lui Keanu Reeves este și scriitoare. În 2011, ea a colaborat cu actualul ei iubit la cartea „Ode to Happines”. În 2016, cei doi s-au reunit pentru un al doilea proiect, „Shadows”, o carte cu photografii printate de artistul Gerhard Steidl, iar un an mai târziu Alexandra Grant și Keanu Reeves au pus fundațiile unei mici edituri numită „X Artists Books” (XAB), potrivit wikipedia.org.

Keanu Reeves și-a pierdut iubita și fiica la doar un an diferență

Actorul de orgine libaneză, care s-a născut în Beirut, a trecut printr-o durere greu de imaginat. Pe 24 decembrie 1999, în timp ce Keanu Reeves filma pentru „Matrix”, fiica actorului, Ava Archer Symes-Reeves, s-a născut moartă. Durerea pierderii copilului a făcut ca el și logodnica lui, Jennifer Syme, să se îndepărteze unul de altul și să decisă să se despartă.  Un an și jumătate mai târziu, ea a fost ucisă într-un accident de mașină. Jennifer a murit la doar 28 de ani, pe 2 aprilie 2001. 

Keanu Reeves a vorbit despre pierderea suferită, într-un interviu acordat în 2006 publicației Parade: „Această suferiță își schimbă forma, dar nu se termină niciodată. Oamenii cred că poți trece peste asta, dar se înșală. Când oamenii pe care îi iubești pleacă de lângă tine, rămâi singur”. Keanu Reeves a declarat că pierderea fiicei și a fostei iubite a constituit motivul pentru care nu și-a mai dorit niciodată o relație serioasă sau o familie.

Citește și

Ana Ularu și Keanu Reeves s-au încins în filmul «Siberia». Scenele fierbinți fac furori pe Internet

Cinci lucruri pe care nu le ştiai despre Keanu Reeves! VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
tora vasilescu captura video jpg
connect r si fiica maya jpg
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net