Kevin Costner, aşteptat cu labă de urs

simeon stalpnicul png

Faimosul actor american Kevin Costner a sosit ieri seară, pe şest, în România, cu un avion particular. Întrebat ce ar dori să mănânce, el a cerut „labă de urs", o delicatesă afrodiziacă. „Robin Hood" va fi găzduit de un om de afaceri, la ranch-ul acestuia din judeţul Braşov.

A aterizat cu un avion particular, venit de la Viena şi a fost preluat imediat de un elicopter şi dus direct în munţi, la ranch-ul unui om de afaceri din judeţul Braşov.

Celebrul actor a dorit ca vizita să rămână secretă, pentru a se bucura de trei zile de relaxare totală. „Bodyguard" şi-a exprimat dorinţa să vadă „wild Romania", adică locuri departe de lume.

A primit ce a dorit, adică un sejur în munţi, pe o proprietate vastă, cu lacuri, herghelie, păstrăvărie şi multă linişte.

Toate restaurantele din zonă au intrat în vrie pentru că Kevin Costner a cerut la cina de aseară „labă de urs", un preparat care se face în minimum o săptămână, pentru că se ţine la fezandat câteva zile. Cel care a salvat situaţia a fost celebrul bucătar Viorel, patronul „Colibei Haiducilor".

Pe lângă această delicatesă afrodiziacă, Kevin a mai vrut mâncăruri româneşti. Prietenul său James Butts, atlet american, a sosit cu o zi înainte şi a fost ospătat româneşte, cu sarmale în foi de varză, fasole cu ciolan afumat şi murături.

Ca un sportiv adevărat, Butts a băut doar apă plată. Până să sosească Kevin, acesta a avut parte de o plimbare cu un superb Hummer alb, prin râpele de la Râşnov.

După ce se va odihni de la drum, după o masă copioasă, Kevin Costner va avea pentru astăzi program de „vizitat" zona, cu elicopterul, cu un Hummer, cu ATV sau călare.

Kevin Costner a mai fost în România, în toamna anului trecut, la Arad, când a venit cu un avion privat

simeon stalpnicul png

Cabanierii din zonă ştiu doar că vine un VIP

Cabanierii de la Mălăieşti şi Diham sunt în pregătiri febrile pentru că au aflat că prin zonă este aşteptat un VIP important, fără să ştie dacă celebrul actor s-ar putea să le calce pragul.

Cele două locaţii se află în drumurile pe care le-ar putea face cei doi oaspeţi de seamă ai zonei, actorul Kevin Costner şi atletul James Butts.

simeon stalpnicul png

Condiţii de cazare de cinci stele

Proprietatea unde va sta timp de trei zile se întinde pe mai multe hectare, are herghelie, păstrăvărie, lacuri şi pădure cât se vede, totul ferit de ochii lumii. Oricum, ranch-ul, gândit după model american, este „mai păzit ca un depozit de rachete", spun localnicii.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
Ziua 55 a războiului Ucraina - Rusia Bucha FOTO Gettyimages
edi iordanescu selectioner jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png