Kevin Spacey a fost eliberat pe cauțiune! Actorul, acuzat de agresiune sexuală și viol

Patru acuzații de agresiune sexuală au apărut în dreptul numelui lui Kevin Spacey, după ce trei bărbați susțin că actorul de la Hollywood i-a abuzat. Aceasta nu este prima abatere, căci o altă persoană mărturisește că a fost implicată în activități sexuale care au cuprins inclusiv penetrare, fără să își dea acordul.

stanga
dreapta
Kevin Spacey
kevin spacey jpeg
3 kevin spacey house of cards jpg jpeg
Kevin Spacey
Kevin Spacey jpg
kevin spacey getty (4) jpg
kevin spacey jpg
kevin spacey 0 png
kevin spacey jpeg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
Kevin Spacey în instanţă FOTO EPA

Totuși, actorul a fost eliberat pe cauțiune și a avut prima apariție publică la tribunal, în cursul zilei de joi. Bărbatul a purtat un costum albastru și ochelari de vedere și nu părea deloc deranjat de prezența fotografilor și a jurnaliștilor, ba chiar zâmbea.

S-ar putea să îți placă și:  Kevin Spacey, judecat pentru agresiune sexuală. Trei bărbaţi aduc noi acuzaţii

Tribunalul Westminster Magistrates transmite că Spacey este acuzat că a agresat sexual un bărbat pe care l-a obligat să întrețină relații intime fără acordul său în luna august a anului 2008. Se pare că aceasta nu ar fi prima abatere, căci un alt bărbat i-a făcut plângere lui Kevin Spacey după ce l-ar fi agresat sexual în anul 2005. Ultima plângere datează din anul 2013 și a fost depusă tot de un bărbat.

Kevin Spacey „neagă cu vehemență” acuzațiile care i se aduc

La un moment dat, actorul a zâmbit pentru jurnalişti, când magistratul a abordat faptul că reporterii din galeria publică se chinuiau să audă procedura, situaţia fiind apoi remediată. Nu i s-a cerut să se apere, dar instanța a stabilit o dată pentru următoarea apariție a lui Spacey la Tribunalul Southwark Crown pe 14 iulie. I s-a acordat cauțiune necondiționată.

Poate te interesează și: Kevin Spacey, transformare șocantă după scandalul sexual. Umblă camuflat, iar pe deget "i-a crescut" o verighetă

Mai mult dect atât, actorul din House of Cards „neagă cu vehemență” informațiile potrivit cărora ar fi agresat sexual trei bărbați în Marea Britanie, li s-a spus magistraților. Înainte de următoarea apariție, bărbatul se poate întoarce acasă, în SUA. Avocatul său a vorbit despre nevinovăția actorului, pe care își doresc să o dovedească în sala de judecată: „Domnul Spacey neagă cu vehemență orice acuzație care i se aduce în acest caz. Trebuie să aibă drept la replică pentru a-și continua viața”.

„Mă ofer să mă duc de bunăvoie în Regatul Unit deîndată ce poate fi organizată o audiere, pentru a mă apăra în fața acuzațiilor și sunt contient că așa îmi pot dovedi nevinovăția”, a declarat și actorul, în urmă cu o lună.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
cub bianca dragusanu png
image png
cub cristina rus (1) png
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
Tiriac
Alexia Eram (6) jpg
bodo 2 jpg
image
image
image
image
241314723 273912584335594 2604248591408618643 n jpg
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
vica blochina 3 jpg
9b1c31bd db85 48e3 a822 65a0b821e8f8 jpg
Tiriac
will smith chris rock jpg