Kevin Spacey a scăpat de acuzaţii şi îşi face de cap! Cum a fost surprins în Italia

image
Kevin Spacey a fost acuzat de hărţuire şi agresiune sexuală de 30 de bărbaţi

Kevin Spacey (60 de ani) s-a întors pe scenă, pentru prima oară după acuzaţiile de abuzuri sexuale, cu un moment artistic susţinut la un muzeu din Roma, Italia. Actorul s-a retras din lumina reflectoarelor în vara anului trecut,după ce o serie de întâmplări care îl au protagonist au ieşit la lumină.

Vineri, aşezat în faţa sculpturii „Pugilist odihnindu-se” („Boxer at Rest”) din Palazzo Massimo alle Terme din Roma, în faţa unui grup de spectatori, Kevin Spacey a recitat în limba engleză poemul italian „Pugilistul”, de Gabriele Tinti, prin care a părut că vorbeşte despre el şi despre lupta pe care consideră că trebuie să o ducă împotriva tuturor celor care încearcă să îl defăimeze. Poemul spune povestea unui pugilist bătut şi obosit, dar care este determinat să lupte pânăîn ultimul moment căci meciul este cu siguranţă pierdut doar dacă luptă să mai joace. „Cu cât eşti mai rănit, cu atât eşti mai măreţ. Şi cu atât eşti mai gol”, este un vers al poemului pe care Spacey l-a recitat cu atât de multă patimă.

image
Kevin Spacey nu se mai ascunde şi a început să participe la evenimente cu prietenii

A scăpat de acuzaţiile de hărţuire sexuală la mijlocul lunii iulie

Tânărul de 18 ani care l-a acuzat în 2016 că l-a pipăit pe organele sexuale, într-un separeu dintr-un bar din Nantucket, din apropiere de Boston, nu și-a mai susținut plângerea. În consecință, procurorii au fost nevoiți să renunțe la acuzații. Cu toate acestea au existat zvonuri potrivit cărora actorul a încercat de numeroase ori să cumpere tăcerea celor care îi distrugeau imaginea publică şi aveau un impact negativ asupra carierei sale. El a fost nevoit să se retragă din distribuţia serialului ”House of Cards”. În ianuarie, Netflix a anunţat pierderi de 39 de milioane de dolari din proiecte în care era implicat Spacey.

image
Kevin Spacey nu se mai ascunde şi a început să participe la evenimente cu prieteniiFoto: Profimedia

Teatrul Old Vic din Londra, unde Spacey a fost director artistic timp de 12 ani, a transmis anul trecut că a primit 20 de acuzaţii de comportament neadecvat în privinţa actorului, care ar fi avut loc între 1995 şi 2013.

Kevin Spacey nu se mai ascunde

În ciuda faptului că întreaga sa carieră a fost compromisă, iar imaginea sa una profund negativă, Kevin încearcă să reabiliteze situaţia, prin paşi mărunţi. A acceptat invitaţia de a recita o poezie, iar apoi a fost surprins de fotoreporteri la terasa unui restaurant, părând să se simtă  bine. Kevin a decis să renunţe la strategia iniţială, aceea de a se ascunde pentru a evita asaltul mediatic şi a început să se afişeze în locuri publice alături de prieteni. Aşa a fost surprins şi în urmă cu câteva seri. Purtând un costum albastru la care a asortat o camasă bleu, Kevin a afişat totuşi o morgă serioasă, care trăda apăsarea pe care o resimţea. Pe măsură ce minutele au trecut, atmosfera a devenit una pe placul actorului, fiind imortalizat având un zâmbet bag pe chip.

Citeşte şi

«Kevin Spacey mi-a pus mâna pe penis şi m-a plătit apoi cu un ceas de 5.685 euro»

Reacţia bizară a lui Kevin Spacey, după ce a fost pus sub acuzare pentru hărţuire sexuală

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
accident duba utilitara ipj buzau (3) jpeg
Andra Botez Foto Pro TVJPG
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg