«Kevin Spacey mi-a pus mâna pe penis şi m-a plătit apoi cu un ceas de 5.685 euro»

simeon stalpnicul png
Kevin Spacey, 58 de ani, a recunoscut recent că este homosexual

Kevin Spacey (58 de ani) l-a şocat pe barmanul britanic Daniel Beal (19 ani) după ce a venit peste el în pauza de ţigară şi i-a pus mâna pe penis, prin pantaloni. „E mare, nu-i aşa?”, l-a întrebat apoi şi când a văzut că tânărul a făcut o grimasă de scârbă şi-a scos ceasul de la mână şi i-a cerut să facă schimb.

La doar trei zile după ce actorul Anthony Rapp, din „Star Trek”, a povestit cum Kevin Spacey a încercat să îl abuzeze când avea doar 14 ani, în 1986, un nou scandal stă să izbucnească. Jurnaliştii de la The Sun au discutat cu ospătarul britanic Daniel Beal care le-a povestit cum s-a trezit cu Kevin Spacey pe bancă, în timpul unei pauze de ţigară şi... din senin s-a trezit cu mâna lui între picioare. După ce a văzut reacţia tânărului, actorul care a luat Oscarul pentru rolul din filmul American Beauty (2000) i-a dat ceasul lui elveţian în valoare de 5.685 euro. „Am crezut iniţial că glumeşte şi că faza cu pipăitul făcea parte din glumă. După ce mi-am verenit din şoc am realizat că încerca să îmi cumpere tăcerea dându-mi un ceas pe care nu mi l-aş fi permis niciodată”, a declarat Dan pentru The Sun.

simeon stalpnicul png
Cu ceasul ăsta a vrut să îmi cumpere tăcerea

În aceeaşi zi în presa britanică au fost publicate alte două materiale: un material oferit de un ziarist britanic, care a fost înghesuit în toaletă de Spacey, într-un club din Londra şi un alt interviu acordat de un producător american care a fost pipăit pe fund şi sex într-un bar din Edinburgh, de acelaşi Spacey. După dezvăluirile lui Rapp, Sdpacey a recunoscut că este homosexual. Din cauza scandalului sexual declanşat recent, producătorii serialului House of Cards au anunţat că vor încheia în 2018 realizarea filmului. Dan a declarat că incidentul a avut loc în 2010, la un bar din Goodwood Park Hotel, West Sussex, unde era angajat. La vremea respectivă, Spacey era director artistic la teatrul londonez Old Vic.

simeon stalpnicul png
Ceasul elveţian a fost vândut ulterior cu 3.500 de euro

Înainte de a-i pune mâna pe sex, Spacey l-a întrebat pe Dan dacă fumează iarbă. „Băuse o sticlă întreagă de Jack Daniels şi se comporta ciudat. Cred că îşi făcea efectul alcoolul. După ce m-a întrebat, mi-a zis că are mult iarbă la el în camera de hotel şi că sunt invitatul lui să fumăm împreună”, a povestit tânărul. Beal l-a refuzat şi s-a întors la muncă. „Mă simţeam murdar cu ceasul IWC Portofinol la mână, aşa că la scurt timp l-a vândut unui amic cu 3.500 de euro”, a explicat tânărul.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
bianca dragusanu png
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
arme ucraina
ukraine jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg