Kevin Spacey, acuzat de abuz sexual: „În mintea mea, a fost romantic!”

Ultima actualizare:

Actorul american Kevin Spacey (63 de ani) este judecat la Londra pentru mai multe agresiuni sexuale. Starul de la Hollywood a făcut primele declarații, joi, la procesul său, negând orice comportament agresiv. „În mintea mea, a fost ceva romantic”, a declarat actorul ca răspuns la acuzațiile de agresiune sexuală, potrivit BBC.

Kevin Spacey, îmbrăcat într-un costum albastru, fotografiat când ieșea de la proces
Kevin Spacey este judecat la Londra (Foto: GettyImages)

Kevin Spacey a pledat nevinovat la toate cele 12 acuzații

Curtea Southwark Crown din Londra, actorul de două ori câștigător al Oscarului a spus că a flirtat cu unul dintre bărbații care îl acuză de hărțuire sexuală. Kevin Spacey a spus juriului că el și reclamantul au fost „oarecum intimi”, dar a negat că l-a agresat.

Spacey, judecat de la sfârșitul lunii iunie, a pledat nevinovat la 12 acuzații de agresiune sexuală asupra a patru bărbați, fapte ce s-ar fi petrecut între 2001-2013. Victimele aveau la acea vreme între 20 și 30 de ani. Deși a fost acuzat că de violență și abuz sexual, actorul a ținut-o pe a lui: „A fost drăguţ. Ceea ce s-a întâmplat nu este ceea ce a descris reclamantul”. Kevin Spacey a susţinut că a existat o relaţie de flirt reciproc între ei şi a spus că el însuşi este „un mare amator de flirturi”. 

Kevin Spacey a explicat că doar l-a atins și că nu a progresat, deoarece presupusa victimă „a arătat clar că nu vrea să meargă mai departe”. Întrebat de avocatul său Patrick Gibbs KC despre reacția sa la acuzațiile reclamantului, el a spus: „Am fost zdrobit când am auzit. Nu m-am gândit niciodată că peste 20 de ani mai târziu o să mă înjunghie în spate”.

Vorbind despre acuzațiile unui alt reclamant care a susținut că Spacey l-a învăluit „precum o cobră”, ”, actorul a spus că nu a făcut asta nimănui în viața sa. El a declarat juriului că acuzațiile făcute de bărbat - pe care se presupune că l-ar fi întâlnit la un teatru la mijlocul anilor 2000 - au fost „nebunie curată” pentru că faptele descrise de acesta „nu s-au întâmplat niciodată”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net