Kim Kardashian, goală pe Internet! Gesturi obscene la adresa criticilor

Ultima actualizare:

    Kim Kardashian s-a fotografiat goală alături de o altă vedetăFoto Getty
Kim Kardashian s-a fotografiat goală alături de o altă vedetăFoto Getty

Kim Kardashian (35 de ani) s-a fotografiat din nou dezbrăcată și a publicat poza pe o rețea de socializare. De această dată însă, vedeta de televiziune nu s-a pozat singură, ci alături de fotomodelul Emily Ratajkowski (24 de ani). Brunetele le-au arătat un semn obscen criticilor, sfidându-i pe cei care le consideră vulgare pentru nudurile lor.

Potrivit Metro.co.uk, Kim Kardashian și Emily Ratajkowski și-au publicat nuditatea pe paginile oficiale de Twitter pentru a transmite un mesaj despre încrederea pe care o au în propriul corp. Cele două vedete s-au fotografiat în oglindă, afișând semne obscene. „Când suntem la fel...nu avem ce să purtăm”, a scris Kim pe rețeaua de socializare. La rândul ei, Emily Ratajkowski a menționat: „Suntem mai mult decât propriile noastre corpuri, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne fie rușine de ele și de sexualitatea noastră.”

„Suntem mai mult decât propriile noastre corpuri"
„Suntem mai mult decât propriile noastre corpuri"

Kim și Emily sunt foarte fericite în pielea lor și nu sunt deranjate de miile de privitori de pe internet. Pentru Kardashian nu este o experiență nouă. Fanii focoasei brunete s-au obișnuit să o vadă în ipostaze incendiare, deși vedeta a fost intens criticată pentru ședințele foto în care apare goală.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
monica tatoiu
   Camelia Potec (41 de ani) se bucură din plin de ultimul trimestru al celei de-a doua sarcini
image
actualitate.net