La 56 de ani, Elle Macpherson își dezvăluie secretul tinereții: ”Nu am mai pus gura pe alcool de 16 ani”


    Elle Macpherson, 56 de ani, continuă să șocheze cu silueta ei perfectăfoto: arhivă personală
Elle Macpherson, 56 de ani, continuă să șocheze cu silueta ei perfectăfoto: arhivă personală

Fotomodelul australian supranumit ”Trupul” Elle Macpherson a dezvăluit recent că a renunțat la alcool când a împlinit 40 de ani. Manechinul a recunoscut că viciile tinereții i-au pus în pericol sănătatea și că de când a renunțat la beții simte că întinerește pe zi ce trece. Fotomodelul care a apărut de cinci ori pe coperta revistei Sports Illustrated în anii 1980, lucru fără precedent până atunci, a recunoscut că poate oricând să defileze alături de colegele ei mai tinere, chiar dacă are 56 de ani.

Elle Macpherson, în vârstă de 56 de ani, a povestit într-un interviu acordat designerului Pip Edwards că ”nu a mai pus gura pe alcool de la vârsta de 40 de ani. Manechinul care a văzut lumina zilei la 29 martie în 1964, în Killara, Australia, a povestit că abia la 40 de ani, când alții se apucă de băutută, ea s-a hotărât să renunțe la viciu pentru că intenționa să își continue cariera în modă. ”Este o vârstă extrem de importantă. La 40 de ani îți dai seama că nu te cunoști atât de bine precum credeai și ai nevoie de mai multă introspecție. Eu am renunțat la alcool definitiv atunci când am schimbat prefixul”, a povestit ea. În industria modei alcoolul este principalul viciu care distruge cariere, de pe lista consumatoarelor înrăite le putem aminti pe Kate Moss și Naomi Campbell cunoscute pentru bețiile crunte care durau până în zori de zi.

Elle MacPherson este gata să se ia la întrecere cu colegele ei mai tinere din industria modei
Elle MacPherson este gata să se ia la întrecere cu colegele ei mai tinere din industria modei

Citește și:

Elle Macpherson, iubiri de 7,4 miliarde $

E ilegal să arăți atât de bine în bikini la 53 de ani! Nu degeaba i se spunea ”Corpul”

Elle MacPherson: două căsnicii, doi copii

Elle Macpherson are 1,82 metri înălțime și 57 de kilograme, iar acești parametri i-au adus porecla de ”Trupul”. Însă în ciuda perfecțiunii corpului ei, ea nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste. A fost curtată de miliardari și de staruri de la Hollywood, printre care și Leonardo DiCaprio, Guy Ritchie, Brian Adams și Paul McCartney. Are doi copii cu miliardarul Arpad Busson, pe Arpad Flynn și Aurelius, dar nu a fost măritată niciodată cu el. A fost căsătorită cu Gilles Bensimon între 1986 și 1989 și din 2013 este măritată cu Jeffrey Soffer.

cub gabriel apostol png
cub andi moisescu png
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
zodii care imprumuta bani jpg
cub codruta filip png
prater jpg
Procesul comunist din Gara Teiuş: cum au fost judecaţi ceferiştii vinovaţi de catastrofa feroviară din 1968 jpeg
Dorian Popa  FB jpg
image
image
image
image
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu