La Toya Jackson este de nerecunoscut! Sora lui Michael, dependentă de operaţiile estetice

image
La Toya Jackson seamămă din ce în ce mai mult cu regretatul său frate

La Toya Jackson calcă pe urmele regretatului său frate care, din dorinţa de a-şi perfecţiona imaginea şi a avea un ten impecabil, a ajuns să de nerecunoscut. Sora lui Michael Jackson seamănă din ce în ce în ce mai mult cu regele muzicii pop, semn că dependenţa de operaţii estetice circulă în familie.

La Toya Jackson, în vârstă de 62 de ani, refuză să accepte faptul că trecerea timpului lasă urme pe chipul oricui şi pare să apeleze din ce în ce mai des la ajutorul medicilor esteticieni pentru a se menţine tânără. Nimic din fizionomia din prezent nu mai aminteşte de La Toya de acum 20 de ani, iar rinoplastia prin care a trecut pentru a-şi modifica forma nasului nu a fost una dintre cele mai reuşite. Vedeta a apelat şi la albirea tenului, căci este vizibilă diferenţa de ton dcă am compara imaginea sa de acum cu cea pe care o avea înainte de a investi mii de dolari în diferite tratamente de înfrumuseţare şi intervenţii.

image
Aşa arăta La Toya Jackson în adolescenţă, cu mult înainte de a descoperi operaţiile estetice Foto: GettyImages

La Toya a recunoscut la un an după moartea lui Michael, în timpul unui interviu acordat în 2010, că suferă de vitiligo (n.r. boală care se manifestă prin depigmentarea pielii) exact ca fratele ei mai mic.

Nu de puţine ori modificările estetice ale lui La Toya au fost analizate de către specialişti, mai ales că în familia sa există un precedent în acest sens. În prezent artista pare să exagereze cu ajustările care riscă să îi strice aspectul, nu să-i aducă îmbunătăţiri în vreun fel.

Sora lui Michael Jackson a acut întotdeauna curajul să facă ceea ce îşi doreşte, chiar dacă se va lovi de opoziţia celor din jur sau de comentariile lor răutăcioase. Tocmai de aceea a fost considerată oaia neagră a familiei, iar eticheta a persistat întrucât artista a avut îndrăzneala să apară goală în revista Playboy, spre indignarea tuturor.

image
Aşa arăta La Toya Jackson în adolescenţă, cu mult înainte de a descoperi operaţiile estetice

Zilele trecute ea a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se îndrepta către maşina sa Rolls Royce, în Beverly Hills. A zâmbit prietenos fotoreporterilor şi le-a făcut cu mâna. La Toya arată impecabil pentru vârsta sa, însă schimbările de la nivelul feţei sunt evidente.

La Toya are o avere de 4 milioane de dolari, a fost căsătorită între 1989 şi 1997 cu Jack Gordon. S-a speculat încă din 2004 că La Toya ar avea un copil, pe Oche Jackson, care este la rândul lui musician. Ea este cea care l-a concins pe doctorul Conrad Murray, care i-a preparat lui Michael cocteilul fatal din data de 25 iunie 2009, să îl acuze pe Joe Jackson că „şi-a castrat chimic fiul”, obligându-l să urmeze un tratament hormonal pentru a-şi păstra vocea care l-a consacrat.

cub visarion alexa png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
cub Roxana Vasniuc png
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
image png
Adelina Pestriţu
Meloni, Berlusconi și Salvini FOTO EPA-EFE
atac nuclear FOTO Shutterstock buton nuclear
image
image
image
image
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif
Ada Condeescu motor jpeg