Lady GaGa, goală în braţele lui Kanye West

simeon stalpnicul png

De data aceasta, Lady GaGa nu mai este singură în "misiunea" pe care o are, de a ieşi din tipare şi de  a şoca. Ei i s-a alăturat Kanye West, într-un scurt clip de promovare al viitorului turneu pe care cei doi artişti îl vor susţine, "Fame Kills".

În clipul de 30 de secunde, Lady GaGa apare goală, în braţele unui bărbat căruia i se văd doar mâinile. Aflăm că bărbatul este Kanye West, din pozele realizate în şedinţa foto. De altfel, cântăreţul joacă rolul unui erou, el salvând-o pe Lady GaGa de un vulcan aflat în erupţie.

Promovând clipul pe blogul său, Kanye West a scris: "Ce s-a întâmplat cu toate vedetele rock? Celebritatea i-a ucis" (The Fame Killed them).

Lady GaGa a şocat cu o apariţie "sângeroasă", purtând o lenjerie intimă albă, plină de sânge, în timp ce interpreta melodia "Paparazzi".

simeon stalpnicul png

West şi-a făcut apariţia pe scenă exact în momentul în care Taylor Swift primea premiul pentru “Cel mai bun videoclip al unei cântăreţe” luându-i microfonul şi declarând: "Mă bucur pentru tine, dar să ştii că Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile”.

simeon stalpnicul png
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub lia bugnar png
celine dion jpeg
cub Andreea Perju png
cub andrele png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
nick carter gettyimages 187744547 jpg jpeg
cub andrele png
baza paris profimedia jpg
celine dion jpeg
Jennifer Lopez a avut ajutor la alesul bradului jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png