Le recunoşti fără machiaj? Iată cum arată cele mai apreciate actriţe în afara platoului de filmare

image
Mila Kunis, de 35 de ani, aşa cum rar ne e dat să o vedemfotografii: profimedia

N-ai zice că sunt vedete! Când sunt pe stradă sau acasă, nemachiate, chipurile vedetelor nu seamănă cu apariţiile lor strălucitoare de pe covorul roşu. Fără machiaj nu mai sunt frumoase deloc!

Incredibil! Dincolo de ecran, frumoasele de la Hollywood arată ca orice femei obişnuite, neîngrijite. Sunt urâte şi banale, nu au nimic din strălucirea pe care o afişează pe covorul roşu, când apar machiate cu atenţie. Celebrităţi cum ar fi Eva Longoria, Mila Kunis, Madonna, Katie Holmes sunt frumoase numai în filme, pe scenă sau la evenimentele mondene, când îşi pun pe faţă kilograme de pudră, fond de ten, ruj şi alte farduri. În realitate, când le întâlneşti pe stradă, divele par chiar urâte, palide, cu riduri şi pungi sub ochi, pe care de obicei au grijă să le ascundă sub ochelari mari de soare. Paparazzii le pândesc însă îndelung până reuşesc să le surprindă aşa cum arată, de fapt, fără machiajul de scenă. 

image

Eva Longoria (44 de ani), binecunoscută din serialul “Neveste disperate”, a fost pozată recent fără farduri împreună cu băieţelul său, Santiago, în vârstă de 10 luni, pe care îl are din căsnicia cu José Bastón. Vedeta cu o avere de 35 de milioane de dolari este prinsă extrem de rar nemachiată. 

Actriţa Mila Kunis (35 de ani) este şi ea mereu atentă cum iese în public. Diva, care e căsătorită cu Ashton Kutcher, împreună cu care are doi copii, este mereu cochetă. Însă, când rareori e surprinsă nemachiată, Mila, care are o avere de 65 de milioane de dolari, e complet de nerecunoscut. 

image

Cântăreaţa Madonna, de 60 de ani, este convinsă că arată bine oricum. De aceea, diva, care are 2 copii biologici şi 5 adoptivi, e surprinsă adesea nemachiată. Vedeta, cu averea de 850 de milioane de dolari, nu seamănă deloc pe stradă cu chipul său strălucitor de pe scenă. Actriţa Katie Holmes (40 de ani), care a fost căsătorită cu Tom Cruise, împreună cu care are o fată, Suri, de 12 ani, nu se sinchiseşte de cum iese în public. Vedeta cu o avere de 25 de milioane de dolari apare adesea nemachiată şi de nerecunoscut în pozele paparazzilor. 

image
Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
soldati rusi
Razboi in Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării jpg
image
image
image
image
teo trandafir jpg
oana lis si a vandut verigheta pentru a i cumpara lui viorel un scaun cu rotile 8 size19 jpg
corina caragea jpg
kanye west
Angelina Jolie si Brad Pitt
Radu Dumitrescu  jpg