Limuzina in care a fost asasinat Tupac Shakur este scoasa la licitatie! Afla cat costa!

Ultima actualizare:

    Limuzina in care a fost asasinat Tupac Shakur
Limuzina in care a fost asasinat Tupac Shakur

Vorbim despre unul dintre cei mai cunoscuti artisti americani ai tuturor timpurilor si despre masina in care acesta a fost asasinat. Tupac este probabil cel mai cunoscut artist al muzicii rap, el fiind artistul care a inregistrat cele mai multe vanzari de albume din lume. Acesta a adunat peste 120 de milioane de albume vandute in toate colturile lumii, recordul fiind confirmat chiar si de cei de la Guinness Book, scrie Cars.ro

Considerat de multi fani ai acestui gen de muzica cel mai mare rapper al tuturor timpurilor, Tupac a avut parte de un sfarsit regretabil. Dupa ce a fost prezent la un meci de box sustinut de Mike Tyson in 7 septembrie 1996, celebrul artist american a plecat intr-o limuzina neagra BMW 750iL. Din pacate, Tupac nu a mai ajuns la destinatie, fiind impuscat de cinci ori dintr-o masina care oprise alaturi. Chiar si asa, rapperul american a dovedit inca o data cat de puternic era, supravietuind pentru moment. Dupa sase zile insa, acesta si-a dat sfarsitul in spital pe fondul unor grave probleme pulmonare.

Ei bine, astazi aflam ca masina in care Tupac Shakur a fost impuscat in 1996, a fost scoasa la licitatie. Chiar daca masina s-a facut cunoscuta printr-un eveniment tragic, mai mult ca sigur ca vanzarea modelului in cauza va crea o emotie puternica in randul colectionarilor auto si nu numai. Nici nu vrem sa ne gandim ce este in sufletul celor care l-au idolatrizat pe celebrul artist american ...

Avand in vedere evenimentul la care a participat si la numele celui asasinat, modelul Seria 7 scos la licitatie acum are un pret exorbitant de 1.5 milioane de dolari. Insa, suntem siguri ca se vor gasi destui colectionari auto care isi vor dori cu ardoare sa intre in posesia unui asemenea exemplar cu o asa istorie in spate.

Limuzina 750iL a strans pana acum la bord nu mai putin de 144.000 de kilometri. Dupa tragedia din seara de 7 septembrie 1996, masina a fost retinuta de Politia din Las Vegas pentru investigatii. La interiorul masinii inca pot fi observate urmele provocate de gloantele trase de asasinul lui Tupac Shakur. Restul masinii a fost restaurat dupa ce reprezentantii Politiei au dus la bun sfarsit investigatiile.

Află mai multe pe Cars.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net