Lindsay Lohan a revenit la vechile obiceiuri: «E un coșmar să fii în preajma ei»


    Lindsay Lohan a fost "copilul-minune" al Hollywood-ului, însă drogurile i-au ruinat carierafoto: Hepta
Lindsay Lohan a fost "copilul-minune" al Hollywood-ului, însă drogurile i-au ruinat carierafoto: Hepta

Lindsay Lohan (32 de ani) a fost internată de mai multe ori la dezalcoolizare şi s-a luptat ani buni cu dependenţa de droguri. După o perioadă liniştită, se pare că roşcata a revenit la vechile obiceiuri, iar prietenii o imploră să se întoarcă în America, pentru a primi ajutor specializat.

A fost lovită de o mamă după ce a încercat să ia cu forţa un copil

Lindsay Lohan a filmat și postat pe Instagram un clip live bizar, în care încearcă să separe un copil refugiat de familia sa. Clipul ar fi fost filmat în Paris, acolo unde actriţa participa la Paris Fashion Week.

În filmuleţ, Lindsay le spunea fanilor de pe Instagram că vrea să le facă cunoștință cu o familie de refugiați sirieni. Ea îi pune pe refugiați să spună lumii de ce au nevoie, iar ea îi va ajuta. Actrița se întoarce apoi spre unul dintre copii și îi spune să vină cu ea. „Vrei să mergi la hotel în noaptea asta? Să te uiți la filme? Hai, hai!”. Mama copilului refuză să-și lase copilul să plece cu actrița şi încearcă să se îndepărteze de Lindsay. Însă aceasta începe să  ţipe că fac„trafic cu copii”. Speriată, mama copilului o lovește pe actriță. Filmarea se încheie cu actrița filmându-se plângând și afirmând că „este șocată”.

TMZ scrie că prietenii actriţei cred că aceasta a căzut iar în patima alcoolului şi o roagă să se întoarcă acasă, în America, pentru a se trata.

Actriţa locuieşte de ceva vreme în Mykonos, Grecia, acolo unde filmează în club pentru reality show-ul ei . Prietenii ei cred că actriţa are nevoie să fie înconjurată de oameni care ţin la ea. O altă sursă a declarat pentru People că starul din “Mean Girl” nu s-a schimbat deloc şi că este un coşmar pentru cei din jurul ei.

Lindsay Lohan, dependentă de alcool şi droguri

Dependentă de alcool şi droguri, Lindsay a ajuns după gratii în 2007, după ce a fost prinsă beată la volan. Problemele cu legea au continuat şi în anii următori. În 2010, actriţa a dat cu maşina peste un copil în cărucior şi a fugit de la faţa locului, iar un an mai târziu a fost condamnată pentru furt, după ce a sustras un colier de 2.500 de dolari dintr-un magazin. A fost internată de mai multe ori la dezintoxicare, iar familia şi prietenii au început să se teamă pentru viaţa ei după ce a ajuns piele şi os. Excesul de botox, alcool şi droguri au îmbătrânit-o înainte de vreme.

Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ceapă
bacteria care te poate ucide
Ivana Knoll FOTO Instagram png
9 semne că partenerul tău este potrivit pentru tine. Sursă foto: Pixabay
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Kanye West si Julia Fox jpg
rugaciune credinta lumina paste shutterstock 712661815 jpeg
soldati marele razboi foto imagoromaniae jpg
image
image
image
image
Kanye West si Julia Fox jpg
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg