Lindsay Lohan a trezit tot cartierul țipând că o omoară iubitul! Polițiștii i-au spart ușa

Ultima actualizare:

    Egor Tarabasov și Lindsay Lohanfoto: Arhiva Personală
Egor Tarabasov și Lindsay Lohanfoto: Arhiva Personală

Lindsay Lohan (30 de ani) a făcut un scandal monstru pe balconul apartamentului din Knightsbride, Londra. Actrița a urlat ca din gură de șarpe că logodnicul ei rus, Egor Tarabasov (22 de ani) a sugrumat-o și a încercat să o omoare.

Vecinii s-au trezit când au auzit-o urlând, la primele ore ale dimineții, și au chemat poliția. Publicația The Sun a obținut un videoclip filmat de o persoană care locuiește aproape de Lindsay. Pe filmare se aud replicile vedetei către Egor.

„Vă rog, vă rog, vă rog! Tocmai m-a sugrumat. Aproape m-a omorât. Toată lumea va ști. Ieși din casa mea!”, striga vedeta, pe balcon, plângând. „Fă-o, te provoc, din nou. Ești un nebun! Nenorocit bolnav! Ai nevoie de ajutor! E casa mea, ieși din casa mea”, spunea Lindsay Lohan. „Gata. Nu te mai iubesc! Ai încercat să mă omori! Ești nebun! S-a terminat între noi”, mai striga urla vedeta. „Nu, Egor, mă sugrumi constant. Nu poți sugruma o femeie constant și să o bați cu brutalitate crezând că e ok. Toată lumea te-a văzut atingându-mă. E filmat! Ieși afară, ieși afară”, se aude pe filmare.

Zece minute mai târziu, polițiștii au ajuns la apartamentul lui Lindsay Lohan. Aceștia au spart ușa, însă nu au găsit pe nimeni înăuntru. Autoritățile au declarat că nu a fost comisă nicio crimă și că nu au arestat pe nimeni.

„Tocmai mă pregăteam să pună mâna pe telefon și să sun poliția, dar altcineva de pe stradă mi-o luase înainte. A trezit toată casa cu țipetele ei. Chiar mi-am făcut griji pentru siguranța ei – părea că are nevoie de ajutor”, a mărturisit un vecin care a preferat să-și păstreze identitatea ascunsă. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net