Lindsay Lohan, însărcinată cu copilul iubitului bătăuș?

Ultima actualizare:
Actrița pare că s-a îngrășat subit
Actrița pare că s-a îngrășat subit

Lindsay Lohan (30 de ani) a rupt orice legătură cu fostul ei logodnic, miliardarul rus Egor Tarabasov (23 de ani). Relația amoroasă s-a încheiat deoarece bărbatul era violent cu ea. Luna trecută, au apărut în presa tabloidă imagini cu actrița „cotonăgită” de iubitul ei. Acum, se zvonește că blonda ar fi însărcinată cu Egor.

Actrița a făcut și un anunț neinspirat, pe Twitter, despre sarcină, apoi a șters imediat postarea. De atunci, Lindsay este urmărită de paparazzi peste tot, iar în unele poze pare că are început de burtică. Cu toate acestea, prietenii ei apropiați susțin că blonda nu ar fi însărcinată, potrivit publicației People.


    Actrița pare că s-a îngrășat subitFoto: Splashnews
Actrița pare că s-a îngrășat subitFoto: Splashnews

Dacă însă este adevărat, cel mai probabil, tatăl copilului este nimeni altul decât fostul ei logodnic, Egor. Imaginile cu cei doi bătându-se pe o plajă au făcut înconjurul lumii. 

După acest incident, actrița a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat: „Nicio femeie nu poate accepta să fie lovită de un bărbat, mai ales dacă acesta nu este pregătit să își ceară scuze. Egor băuse prea mult și a luat-o razna. Nu era în apele lui. Era foarte agresiv și m-a atacat.”

image
image
image
image
image
image
smiley instagram jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Buhnici Captura Youtube PNG
raul tisa instagram jpg
gabriela cristea tavi clonda webp
theo rose 696x393 jpg