Lindsay Lohan s-a pozat cu sânii goi

Ultima actualizare:
A pozat numai în chiloţi
A pozat numai în chiloţi

S-a gândit că nu s-a mai vorbit de mult de ea şi trebuia să facă ceva ca să şocheze. De aceea, Lindsay Lohan s-a pozat recent îmbrăcată numai în chiloţi.

Actriţa Lindsay Lohan (29 de ani) este disperată! Cariera sa e de mulţi ani pe linie moartă şi ar face orice numai să revină în atenţia lumii. Ea crede totuşi că are încă fani care o urmăresc pretutindeni, în ciuda problemelor cu justiţia pe care le-a avut multă vreme. De aceea s-a gândit să le arate sânii goi într-o poză nouă. Lindsay a postat recent pe Instagram fotografia sexy în care apare doar în chiloţi. Actriţa scrie însă alături de poză că a vrut doar să arate camera în care se odihneşte în vacanţă în Grecia.


    A pozat numai în chiloţiFoto: Instagram
A pozat numai în chiloţiFoto: Instagram

Şi-a angajat om s-o ajute să nu se drogheze

În lupta ei cu demonii, Lindsay Lohan a apelat chiar la un angajat care s-o ajute să nu se mai drogheze şi să nu se mai îmbete. Dar tentativa disperată o costă nici mai mult nici mai puţin decât 2.500 de dolari pe zi! Atât îi plăteşte bărbatului care are sarcina s-o însoţească pretutindeni. Dar dacă se jură că nu mai bea şi nu mai ia droguri, asta nu înseamnă că e o fată cuminte. Fiica cea mare a unei familii de artişti newyorkezi italo-irlandezi cu patru copii, Lindsay şi-a început cariera de la 3 ani, în reclame publicitare. A fost apoi unul dintre copiii-star de mare succes. La zece ani şi-a început cariera de actriţă în serialul “Another World”. Rolurile din filmele "Vinerea trăsnită”, “Jurnalul unei adolescente”, “Fete rele” şi “Herbie, maşinuţa buclucaşă” au făcut-o cunoscută în întreaga lume.

Probleme cu justiţia

Se lansează şi în muzică, iar albumul său de debut, “Speak”, se vinde în peste un milion de exemplare. Totul era mult prea frumos să continue aşa. Pe măsură ce gustă din celebritate, vedeta începe să se îndoape cu droguri şi alcool. La 6 iulie 2010, a început infernul său din cauza vieţii nebuneşti pe care o duce. Este condamnată la 90 de zile de puşcărie şi 3 luni de terapie într-un centru de dezintoxicare. Scapă cu numai 14 zile de detenţie, puşcăria fiind suprapopulată, dar nu se potoleşte, chiar dacă este supusă la teste antidrog până în august 2011. În aprilie 2011, este condamnată la patru luni de puşcărie pentru violarea eliberării condiţionate sub acuzaţia că ar fi furat un colier. Suprapopularea închisorilor o scapă din nou de executarea pedepsei. E reţinută la domiciliu cu brăţară de montorizare.  În 2013, face un accident de maşină şi minte că nu era la volan. Din nou este judecată şi este condamnată la cură de dezintoxicare 90 de zile. Acum zice că e mai hotărâtă ca oricând să se lase de vicii, după ce drogurile au fost cât pe ce s-o răpună în 2010, când a luat o supradoză de cocaină.

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net