Lindsay Lohan, strânsă de gât de iubitul rus?

Ultima actualizare:

    Lindsay a pozat  provocator  să-i arate rusului  pe cine pierde
Lindsay a pozat provocator să-i arate rusului pe cine pierde

Scandal ca la uşa cortului! Actriţa americană Lindsay Lohan a avut parte de un weekend cu scântei. Ea s-a bătut cu iubitul rus, milionarul Egor Tarabasov. Apoi l-a acuzat că a vrut s-o omoare.

Relaţia starletei Lindsay Lohan (30 de ani) cu Egor Tarabasov (22 de ani) se duce de râpă după numai opt luni de viaţă împreună. Ea l-ar fi prins pe iubit că a înşelat-o cu rusoaica Daşa Paşevkina, de 29 de ani, şi-a făcut un scandal îngrozitor. A ţipat că nu suportă să fie trădată cu o târfă. Daşa, care e de profesie stilistă, o ameninţă pe actriţă cu un proces, fiindcă a făcut-o prostituată. 

simeon stalpnicul png

Cu prilejul scandalului, Lindsay a dezvăluit că se logodise în secret cu Egor şi chiar ar fi însărcinată cu el. Ei s-au certat ca la uşa cortului în noaptea de vineri spre sâmbătă, apoi s-au bătut ca chiorii. Diva a ţipat ca din gură de şarpe, de a trezit întreaga stradă. Scandalul a avut loc în locuinţa ei din Londra. Vecinii au chemat poliţia după ce Lindsay a început să urle, acuzându-l pe rus că a strâns-o de gât şi ar fi încercat s-o ucidă prin strangulare. Oamenii legii au sosit în jurul orei 5.00 şi au spart uşa ca să intre în casa divei, dar nu au mai găsit pe nimeni înăuntru. Lindsay Lohan are o avere de o jumătate de milion de dolari. Tarabasov e om de afaceri şi moştenitorul unei averi de mai multe milioane de dolari.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
andreea mantea jpg
Oana  Zăvoranu  cu soțul  ei, Alex jpeg
Oana Roman jpg
image png
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea